Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Boer Harm geeft voorproefje van nieuwe feesthit ‘Komkommer’

Boer Harm is Terug: 'Komkommer' Belooft Nieuwe Feesthit te Worden
Beeld: Dailybuzz

Wie had dat gedacht? Boer Harm, ooit een mysterieus figuur met alleen een masker en een hitje, is nu een fenomeen dat je niet kunt missen. Zijn debuutsingle ‘Brommers Kieken‘ is overal te horen, van schoolpleinen tot de grootste feestjes. En raad eens? De man is nu al bezig met een nieuwe knaller die belooft de feestvreugde nog verder op te schroeven. Ja, je leest het goed, de opvolger ‘Komkommer’ komt eraan en Boer Harm laat zien dat hij meer in zijn mars heeft dan alleen rondjes rieden en potjes wiepen!

Van Virale Hit tot Vaste Partygast

Het begon allemaal met een simpel liedje dat onverwacht viral ging. Nu is Boer Harm de ster van elke kermis en partij. Maar, hoe blijf je relevant als je hit zo’n beetje het nationale kinderliedje is geworden? Boer Harm’s echte identiteit is nog steeds een mysterie, en dat lijkt alleen maar bij te dragen aan zijn populariteit. Wie is de man achter het masker? Dat raadsel houdt iedereen scherp en geïnteresseerd.

Boer Harm is Terug: 'Komkommer' Belooft Nieuwe Feesthit te Worden
Beeld: Instagram Boer Harm

Boer Harm is Terug

Met ‘Komkommer’ belooft Boer Harm niet alleen een nieuwe hit, maar ook frisse energie voor zijn optredens. En ja, dat betekent dat je misschien wel vijf keer iets anders dan ‘Brommers Kieken’ hoort op die feestjes! De beelden van de clipshoot laten zien dat we iets groots kunnen verwachten. Meer kleur, meer dans, en natuurlijk, meer Boer Harm. Is ‘Komkommer’ de volgende stap in zijn onwaarschijnlijke muziekcarrière?

Is Boer Harm de Nieuwe Koning van de Feestmuziek?

Boer Harm lijkt een blijvertje met zijn unieke mix van humor, mysterie en aanstekelijke muziek. Of hij nu echt de top bereikt met zijn nieuwe track ‘Komkommer’, of dat het bij een paar zomerhits blijft, één ding is zeker: Boer Harm weet hoe hij een feestje moet bouwen. Dus, wat denken jullie? Gaat ‘Komkommer’ net zo’n klapper worden als ‘Brommers Kieken’? Één ding is zeker: de feestjes worden alleen maar beter als Boer Harm op de playlist staat. Houd je feesthoed maar klaar, want waar Boer Harm komt, daar is het feest!

Check ook: