Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Monica Geuze bewijst tijdens Koningsdag dat zingen niet echt haar ding is

Monica Geuze als DJ op Koningsdag? Prima! Maar laat het zingen zitten
Beeld: TikTok Monica

Heb je Koningsdag overleefd? Gevonden wat je zocht of nog steeds aan het nagenieten van de festiviteiten? Koningsdag is uitgegroeid tot een waar spektakel, vergelijkbaar met de jaarwisseling, en dit jaar was geen uitzondering. Een van de hoogtepunten? Monica Geuze als DJ die haar draaitafels weer oppakte. Maar laten we eerlijk zijn: voor zang moet ze wellicht een ander podium zoeken.

Monica Geuze als DJ 

Monica, ooit bekend als de DJ van Ronnie Flex, liet op het Royal Kith podium in Amsterdam zien dat ze het mixen nog niet verleerd is. Op haar Instagram had ze al wat van haar voorbereidingen getoond, wat de verwachtingen voor haar show op Kingsland hoog opschroefde. Deze Koningsdag markeerde een ware terugkeer voor Monica Geuze als DJ. Met haar flair en energie achter de draaitafels wist ze het publiek moeiteloos mee te krijgen. Dit is de Monica Geuze die we willen zien: vol passie en perfect in haar element.

Monica Geuze als DJ
Beeld: TikTok Monica

Wat Monica beter niet kan doen

Ondanks haar succes, was er één ding waarover we het allemaal eens kunnen zijn: zingen tijdens haar set is misschien niet haar sterkste punt. Monica Geuze als DJ, blijf bij de beats, die zijn al goud waard! Na haar optreden was het de beurt aan Sam Hofman, die het stokje overnam. Hoewel Sam slechts op ‘play’ drukte, was het contrast met Monica Geuze als DJ haar energieke performance duidelijk zichtbaar. Monica Geuze haar terugkeer naar de DJ-scene was een frisse wind, zeker vergeleken met Sam’s minder dynamische aanpak.

Een dag vol verrassingen

Koningsdag was weer een dag vol verrassingen en festiviteiten, met Monica Geuze als DJ die schitterde in haar DJ-comeback. Haar energie en charisma achter de draaitafels waren onmiskenbaar, maar laten we het zingen volgende keer maar overslaan, Monica! Wat een feest, wat een dag. Op naar de volgende Koningsdag, maar dan zonder de vocale solo’s, oké?

Open kaart met Monica Geuze:

Check ook: