Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Deze straatlegale Leopard-tank staat nu te koop!

leopard tank te koop
Beeld: Tracks & Trace

Zoek je een unieke manier om je te onderscheiden in het verkeer? Wel, wat dacht je van een tank? Ja, je leest het goed: er is nu een straatlegale tank te koop in ons land! Beeld je in dat je de volgende keer dat je boodschappen gaat doen, gewoon in een tank stapt. Niet zomaar een tank, maar een echte Leopard-tank. Hoe cool zou dat zijn?

Hoe Is Een Tank Straatlegaal?

Hoe kan een tank legaal zijn op straat, vraag je je af? Nou, het blijkt dat tanks geclassificeerd kunnen worden als landbouwvoertuigen. En dat betekent dat je niet hoeft te betalen voor motorrijtuigenbelasting voor deze oude jongen. Het is net alsof je een oude tractor bestuurt, maar dan een stuk indrukwekkender.

Een Tank met Historie en Power

De tank, liefkozend ‘Arend’ genoemd, heeft een rijke geschiedenis en is uitgerust met een krachtige motor van 37 liter met 819 pk. Hij kan tot 65 kilometer per uur halen, maar eerlijk, zou je echt sneller willen in dit beest?

Tank te Koop: Meer Dan Gewoon een Voertuig

Denk aan de voordelen: geen last meer van bumperklevers en altijd de beste parkeerplekken (wie gaat er nu naast een tank staan?). Bovendien is het een absolute blikvanger. Of je nu indruk wilt maken op een date of gewoon de blits wilt maken bij de lokale supermarkt, deze tank is je ticket naar roem.

Jouw Kans om Eigenaar te Worden

Wil je deze tank tot je eigen maken? Zet dan 19 april in je agenda, er bestaat dan de mogelijkheid tijdens de veiling van Tracks & Trade dat de tank van jou wordt. Zorg dat je je vrachtwagenrijbewijs bij de hand hebt, want dat is alles wat je nodig hebt om met deze jongen de weg op te mogen. Dus, ben je klaar om echt op te vallen? Met deze tank te koop heb je de kans om niet alleen een uniek stukje techniek te bezitten, maar ook om de koning van de weg te zijn. Kun je al voorstellen hoe je vrienden zullen reageren als je voorrijdt in je eigen tank? Mis deze kans niet!

leopard tank te koop
Beeld: Tracks & Trace
leopard tank te koop
Beeld: Tracks & Trace
leopard tank te koop
Beeld: Tracks & Trace
tank
Beeld: Tracks & Trace

Check ook: