Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

‘Slechtste chauffeur’-deelneemster raakt volledig in paniek en trapt op gas in plaast van rem

slechtste chauffeur
Beeld: Facebook RTL

Sinds afgelopen week is het programma ‘De slechtste chauffeur van Nederland’ te zien op RTL5, en nu al zorgen de deelnemers voor flinke verbazing onder kijkers. Ook een dame, die in de nieuwste aflevering te zien is, zorgt voor geschrokken reacties, wanneer ze volledig in paniek raakt en daarbij het gaspedaal intrapt in plaats van de rem.

Remmen, remmen!

In een fragment, dat te vinden is op de Facebookpagina van RTL, zien we hoe de dame een testrit over het met obstakels ingerichte circuit. Daarbij lijkt ze ineens een totale blackout te hebben, want ze rapt ineens vol het gas in en begint met een noodgang alle hindernissen omver te rijden. De dame en de vriendin naast haar in de auto gillen het uit, terwijl presentator John Williams “Remmen, remmen!” in de walkie talkie schreeuwt. Wanneer ze eindelijk tot stilstand gekomen zijn, roept de vriendin “Je moet wel remmen als je zo hard gaat!” , waarop de deelneemster ook eindleijk het licht ziet: “Oh ja, dan moet je remmen”. 

'Slechtste chauffeur'-deelneemster raakt volledig in paniek en trapt op gas in plaast van rem
Beeld: Facebook RTL

Kijkers geschokt

Ook ‘De slechtste chauffeur’-kijkers reageren geschokt op het fragment, zo valt er in honderden reacties te lezen. Zo schrijft ene Jennie: “Hoop haar nooit tegen te komen, als ik onderweg ben 🚗” en Sandra: “Ik dacht echt dat ze de eigen dood ging rijden .. snap niet hoe zei aan de rijbewijs is gekomen .. of dit echt of nep is maar omg nooit meer rijden als dit echt is”, en Petra: “Dit is de rede dat ik gestopt ben na mijn rijlessen. Soms moet je je erbij neerleggen dat je gewoon niet kunt rijden. Veiliger voor jezelf en zeker voor anderen. Ik kan dus absoluut niet rijden. Hoe hard ik m’n best ook doe 🙈

Check het fragment met de ‘Slechtste chauffeur’-deelneemster die volledig in paniek raakt hier:

Check ook: