Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

‘Slechtste chauffeur’-kandidaat rijdt zó gevaarlijk dat hij de testrit niet mag doen

Slechtste chauffeur -kandidaat rijdt zó gevaarlijk dat hij de testrit niet mag doen
Beeld: De Slechtste Chauffeur van Nederland

‘Slechtste chauffeur’-kandidaat rijdt zó gevaarlijk dat zelfs de jury ‘nee’ zegt! Stel je voor, je bent zo’n hachelijke bestuurder dat je zelfs bij “De Slechtste Chauffeur van Nederland” als te gevaarlijk wordt beschouwd voor een testrit. Dat is precies wat er gebeurde met een ‘Slechtste chauffeur’-kandidaat die zó gevaarlijk rijdt, dat de producers het risico niet durfden te nemen. 

Te gevaarlijk voor de testrit

De show is berucht om zijn hilarische maar soms angstaanjagende rijtesten. Echter, deze ‘Slechtste chauffeur’-kandidaat rijdt zó gevaarlijk dat zelfs de stuntcoördinatoren van het programma op de rem trapten. Het risico? Veel te groot. “Dit is een nieuw niveau van slecht rijden,” grapte een van de juryleden. Het lijkt erop dat zelfs een programma dat gespecialiseerd is in het helpen van hopeloze bestuurders zijn grenzen kent. Wanneer een ‘Slechtste chauffeur’-kandidaat rijdt zó gevaarlijk, wordt het een kwestie van veiligheid voor crew en deelnemers. Dit roept de vraag op: hoe slecht moet je zijn om hier te schitteren door afwezigheid.

Slechtste chauffeur -kandidaat rijdt zó gevaarlijk dat hij de testrit niet mag doen
Beeld: De Slechtste Chauffeur van Nederland

De Reacties

De uitsluiting van de testrit heeft online en in de studio voor opschudding gezorgd. Fans van het programma vragen zich af hoe iemand zó slecht kan rijden dat zelfs een show, die draait om slechte rijvaardigheden, het te riskant vindt. “Het moet wel bizar zijn, want normaal is alles mogelijk in deze show,” lachte een trouwe kijker.

‘Slechtste chauffeur’-kandidaat rijdt zó gevaarlijk

Deze uitzonderlijke situatie met een ‘Slechtste chauffeur’-kandidaat rijdt zó gevaarlijk heeft ons allemaal een beetje meer voorzichtig gemaakt. Het laat zien dat er zelfs in entertainment grenzen zijn aan wat acceptabel is als het om veiligheid gaat. Misschien is dit een goede herinnering dat sommige wegen beter onbewandeld blijven, vooral als die weg door een uiterst onveilige bestuurder wordt genomen.

Ken je iemand die ook heel slecht auto rijdt?

Check ook: