Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Amerika in de ban van doorschijnend jurkje Jutta Leerdam op gender reveal party’

Jutta Leerdam en haar zussen breken het internet in minuscule bikini’s
Beeld: Instagram Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is niet alleen een van de beste schaatsters, maar ook een van de mooiste vrouwen van ons land. Dit blijft ook in het buitenland niet onopgemerkt, mede dankzij haar vriend, de internationale superster Jake Paul. Jutta werd afgelopen weekend gespot op een zogenaamde ‘gender reveal-party’ van Jake’s broer Logan en zijn vriendin Nina, waarbij haar dorschijnende jurkje alvast geen onduidelijk liet over de ‘gender’ van Jutta zelf…

Uitdagende outfitjes

Het schaatsseizoen zit er weer op, dus betekent dit voor Jutta Leerdam dat ze iets minder op de schaatsbaan staat, en een stuk meer tijd heeft om met haar vriend Jake Paul door te brengen in de VS. Daar weet ze regelmatig de camera’s op zich gericht te krijgen, niet in de laatste plaats vanwege de uitdagende outfitjes die ze aantrekt, zo ook in dit geval.

Doorschijnend jurkje Jutta Leerdam

Zoals gezegd, Jutta en Jake waren op een gender reveal-party van Logan Paul en Nina en Jutta had zich in een wel heel doorschijnende jurk gehesen, waarbij ze veel van de aandacht wist op te eisen. Op verschillende Instagram kanalen gingen daardoor al snel foto’s rond van Jutta, waarmee ze heel Amerika weer om haar vinger heen wikkelt.

jurk jutta leerdam
Beeld: Instagram
jurk jutta leerdam
Beeld: Instagram
jurk jutta leerdam
Beeld: Instagram

Check ook: