Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Jutta Leerdam neemt afscheid van haar handelsmerk: ‘Zonder eyeliner ben je nóg mooier!’

Jutta Leerdam geeft volgers rode oortjes in doorzichtige strandjurk
Beeld: Instagram Jutta Leerdam

Behalve als de absolute schaatskoningin van ons land, staat Jutta Leerdam ook bekend als een van de mooiste dames van ons land. Dit blijkt ook wel uit haar Instagram-account met niet minder dan 4,3 miljoen volgers. Op de foto’s die daar te vinden staat is ze altijd te zien met de kenmerkende eyeliner in haar ooghoeken. Tot nu, want op haar nieuwste foto’s heeft Jutta definitief afscheid genomen van haar handelsmerk en veel volgers zijn laaiend enthousisast.

Fancy dinertjes

Het schaatsseizoen zit er weer op, dus kan Jutta zich vooral bezighouden met vakanties naar tropische en luxe oorden, fancy dinertjes en de tortelduifjes uithangen met haar vriend Jake Paul. Dit wordt natuurlijk allemaal uitgebreid met camera vastgelegd en gedeeld op social media. Zo deelt ze deze week beelden van haar paasbrunch en ‘A day in the life – Off season edition’…

‘Prachtig zonder eyeliner’

Veel volgers valt de nieuwe look van Jutta gelijk op. Zo valt er in de reacties onder meer te lezen: “Zonder eyeliner staat je ook goed!”, of “Zonder eyeliner ben je nóg mooier”, en een ander: “Prachtig zonder de eyeliner.”

Check de ‘nieuwe’ Jutta Leerdam zónder haar kenmerkende eyeliner hier:

jutta leerdam
Beeld: Instagram Jutta Leerdam

Check ook:

You May Also Like