Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dit deelt de regisseur van Squid Game over een tweede seizoen!

squid game tweede seizoen

De nieuwe Netflixserie Squid Game is ongekend populair. Niet alleen in Nederland, maar overal in de wereld. De samenleving schreeuwt zowat om een tweede seizoen, maar komt die er eigenlijk überhaupt? Dit is wat de regisseur van de serie er over te zeggen heeft!

Let op: ben je nog niet klaar met Squid Game? Lees dan vooral niet verder in verband met spoilers!

squid game tweede seizoen

Laatste aflevering

In de laatste aflevering van Squid Game zagen we hoe Seong Gi-hun het bloeddorstige spel won, maar ook dat hij erachter kwam dat speler 001 (Oh Il-nam oftewel ‘meneer’) het grote brein achter de spelen was. Seong Gi-hun raakte in een depressie en had zichzelf eindelijk overtuigd om zijn dochter in Amerika op te zoeken. Tótdat hij zag dat de spelen weer doorgingen met nieuwe slachtoffers. De serie had een open einde, wat doet vermoeden dat er een tweede seizoen komt.

Tweede seizoen?

Of die er ook echt komt… daar zijn we nog niet echt zeker van. De regisseur heeft er het volgende over te zeggen: “Toen ik het eerste seizoen schreef, dacht ik ook al aan de verhalen die ik in het tweede seizoen wil vertellen. Één daarvan is het verhaal van The Frontman. Ik denk dat het probleem met politieagenten niet alleen speelt in Zuid-Korea. Ik zie wereldwijd dat de politie te laat reageert. Zo ontstaan er meer slachtoffers of verslechtert een situatie. Dit is een probleem waar ik aandacht voor wil vragen. Misschien dat ik hier in het tweede seizoen meer mee doen.”

Writers room

Voor een eventuele tweede seizoen zou de regisseur meer ervaren regisseurs willen inhuren én dat hij een writers room wil waar er volle focus kan worden gelegd op een goede verhaallijn. Of het net zo goed wordt als de eerste? Dat is nog even de vraag. 

Squid Game nog niet gezien? Check hier de trailer:

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply