Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Prinses Alexia verlaat Nederland na de zomer

prinses alexia

De middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima spreidt haar vleugels uit: na de zomer vertrekt Alexia naar Wales. De vijftienjarige prinses zal daar haar middelbare school-periode vervolgen. 

De school waar zij naartoe gaat is geen onbekende voor de familie: United World College of the Atlantic verwelkomde jaren geleden Willem-Alexander ook al. Alexia zal daar opgaan voor Internationaal Baccalaureaat en rondt daarmee haar middelbare school periode af. Deze onderwijsmethode bereidt scholieren voor op de universiteit.
 

School

Volgens NOS bestaat het schoolprogramma uit het bijbrengen van maatschappelijke en sociale verantwoordelijkheid. Al met al staat er een groot avontuur voor Alexia te wachten na de zomervakantie! 
 

Prinses

Momenteel gaat Alexia nog naar het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag waar ze in jaar vier van het vwo zit. Hier deelt ze de school met haar zussen Amalia en Ariane. In Wales zal Alexia eveneens niet de enige prinses zijn die er rondloopt: de Spaanse prinses Leonor gaat daar immers ook naar school!

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply