Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Prinses Alexia knettertje viral vanwege wel héél strak jurkje: ‘Mag gezien worden!’

prinses alexia
Beeld: NOS

Afgelopen zaterdag vierden we in heel Nederland weer Koningsdag. De koninklijke familie zelf was dit jaar te gast in de Drentse stad Emmen, wat natuurlijk uitgebreid werd vastgelegd door de NOS. Vooral Prinses Alexia had zich in een wel heel strak jurkje gehesen en wist daardoor het oog van de camera’s te pakken. De beelden gaan dan ook knettertje viral.

Prinses Alexia in de aandacht

Of ze hun looks hebben gekregen van hun vader Willem Lexie of moeder Máxima weten we niet, maar hun drie dochters Amalia, Alexia en Ariane zijn in ieder geval mooie verschijningen. De middelste van de drie, de inmiddels 18-jarige Alexia, springt daarbij het meeste in het oog. Dit komt mede door het feit dat ze flink van de aandacht lijkt te genieten, en graag de camera’s, die overal op haar gericht zijn, uit te dagen.

Strakke jurk

Ook tijdens Koningsdag trok Alexia een groot deel van de aandacht naar zich toe. Zo wordt er online volop gespeculeerd over wie de ‘mysterieuze hunk‘ is die langs de kant stond, en die Alexia enthousiast leek te begroeten. Daarnaast gaan de beelden van de wel heel strakke jurk van de prinses momenteel hard rond en krijgt veel reacties online. “Niks mis mee!”, valt er onder meer te lezen, en: “Ze mag gezien worden 😘😘😘

Prinses Alexia
Beeld: NOS
Prinses Alexia
Beeld: NOS

Check ook: