Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Humor: Prank je huisgenoot met bloederig hoofd in de koelkast

prank

Een prank is geen prank als de ander zich niet kapot schrikt. Dat is toch wel het ultimieme doel?! Er gaat momenteel een prank viral die best makkelijk na te maken is én waarbij het slachtoffer zal schrikken.

Bloederige prank

Waar mensen het meest van schrikken is toch wel een situatie die je nooit hoopt mee te maken. Een situatie met bloed, moord of iets in die situatie. Je begrijpt vast wat we bedoelen. Daar is deze viral grap het perfecte voorbeeld van. Voor de prank heb je een paar dingen nodig: een grote glazen pot, een printer om een hoofd uit te printen, water en wat ketchup of aardbeienjam (of iets anders wat op bloed lijkt).
 

How to

Vervolgens vul je de grote glazen pot met water tot de rad en stop je het uitgeprinte papier in de pot. Zorg er natuurlijk voor dat het gezicht te zien is door het glas. Het enige wat je nu nog moet doen is wat ketchup of aardbeienjam langs de pot te laten glijden.
 

Prank

De gast in onderstaande video wordt op deze manier kei- en keihard geprankt. Zelfs zo erg dat hij zijn eigen lichaam even niet onder controle heeft… Succesvolle grap wel!

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like