Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Peaky Blinders-regisseur hint naar releasedatum laatste seizoen: “Sooner than you think…”

peaky blinders sseizoen 6

Goed nieuws voor de mensen die uitkijken naar het nieuwe seizoen van Peaky Blinders. Regisseur Anthony Byrne van de razend popualire serie hinte in een cryptische video op zijn Instagram-pagina dat we seizoen 6 van Peaky Blinders sneller kunnen verwachten dan je zou denken! 

peaky blinders seizoen 6
 

Seizoen 6

Seizoen 6 zal het allerlaatste deel worden van de serie en de verhaallijn afronden. Byrne laat in de Instagram-post een korte teaser te laten zien van de hoofdpersoon Tommy Shelby, gespeeld door Cillian Murphy, die met een grote tas in de hand door de onheilspellende, lege straten loopt. De clip wordt afgebroken om de titel van de serie en de tekst ‘Early 2022′ weer te geven, terwijl hij buiten de camera kijkt. Bij de Instagram-post staat: ‘We’re coming for you sooner than you think. By order of…’, wat een van de kenmerkende zinnen in de serie oproept.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anthony Byrne (@antobyrne75)

Peaky Blinders

Peaky Blinders gaat over een criminele bende uit Birmingham en hun activiteiten in Birmingham kort na de Eerste Wereldoorlog. Elk seizoen worden de Peaky Blinders een doelwit voor criminele rivalen, de politie, bolsjewieken en zelfs de IRA. Verder is het een Britse historische dramaserie, met als hoofdrolspeler Tommy Shelby, gespeeld door Cillian Murphy, die door misdaad hogerop de maatschappelijke ladder wilt komen. Deze seizoenen zijn geïnspireerd op de verhalen van de familie van schrijver en regisseur Steven Knight, die opgroeide tussen het gajes en de verhalen in Small Heath. We kunnen begin 2022 seizoen 6 van de serie verwachten en er is verder onthuld dat er in 2023 het begin van de opnames van de Peaky Blinders-film gestart gaan worden.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You May Also Like