Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Is Max Verstappen bedrogen door Kelly Piquet op haar verjaardag?

max verstappen kelly piquet

Max Verstappen werd afgelopen weekend tweede, achter zijn grote rivaal Lewis Hamilton, en zag daardoor zijn voorsprong in de WK-stand verdwijnen. Het lijkt echter niet het enige te zijn wat de nationale race-held aan momenteel aan zijn hoofd heeft. Volgens de nieuwe geruchten zou Kelly, die onlangs haar verjaardag vierde, Max bedrogen hebben.

Scheurtjes in de relatie?

Twee jaar geleden sloeg Max Verstappen Kelly aan de haak en hij kreeg ook nog een bonusdochter erbij. Uit een eerdere relatie met Formule 1-coureur Danill Kvyat kreeg Kelly een dochtertje, Penelope. Volgens de geruchten die rondgingen zijn Max en Kelly verloofd en zouden binnenkort dan ook gaan trouwen. Maar als de nieuwe geruchten waar blijken te zijn, zouden er nog wel eens flinke scheuren in relatie komen. Zij vierde onlangs haar verjaardag en daar zou iets gebeurd zijn waar Max vermoedelijk niet blij mee zal zijn.

‘Te intiem voor iemand met een relatie”

Op Twitter gaat er een hardnekkige gerucht rond dat Kelly op haar verjaardag te zien was met een andere man. Een insider op Twitter gaf aan: ” Ik dacht eerst dat het een vriend van haar was, maar toen begonnen ze iets te intiem te worden voor iemand die al een relatie heeft. En toen ik wat beter keek, zag ik dat de man zijn hand op haar dij had. Ze rookte en lachte terwijl de man haar been streelde. Het was heel vreemd om te zien.” Het is nog nergens bevestigd als het gerucht waar is. De tweets zijn namelijk op een oud account geplaatst en de bron is ook anoniem, omdat ‘roddels snel verspreiden in Monaco’.

Laten we voor Max dus hopen dat er een vervelende Hamilton-fan achter het account zit die probeert Max uit zijn concentratie te halen voor de allesbeslissende laatste race.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply