Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Lol: man trekt bevroren kleding aan

bevoren kleding

Het mag dan alweer ruim een week geleden zijn dat wij hier sneeuw hadden, maar dat betekent niet dat dat voor alle plekken ter wereld geldt. In de Verenigde Staten sneeuwt het op veel plekken nog steeds en dat zorgt voor creatieve ideeën.

Sneeuwpret

Want je kan natuurlijk sleeën, een sneeuwpop maken, skiën of snowboarden. Maar je kan ook een vrieskist maken voor je biertjes of een glijbaan maken in je achtertuin. Al met al; er zijn heel wat leuke dingen te beleven en te doen in de sneeuw. Toch zijn er nog creatievere dingen om te bedenken, zoals de jongen in bovenstaande video.
 

Bevroren kleren

Of het ook leuk is, is een tweede. Maar wat de jongen betreft moet je het gewoon een keer uitproberen. Hij heeft namelijk zijn kleding nat gemaakt en buiten in de vrieskou laten drogen. 1 + 1 = 2, dat zorgt er natuurlijk voor dat je kleding bevriest en het kei- en keihard wordt. Zijn brein ging toen ratelen en bedacht het idee om de bevroren kleding aan te trekken. Kan dat überhaupt?! Check bovenstaande video maar om te zien of het hem lukt zijn gruwelijke koude en harde kleding aan te trekken. Wij zouden hem in ieder geval niet nadoen: veel te koud!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply