Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Kijkers LLDL smelten voor extreem schattig koppeltje: ‘Wat een lieve mensen!’

lldl simone adrie

We zitten dagelijks klaar voor het SBS6-programma Lang Leve de Liefde. Vaak omdat er toch wel bijzondere types langskomen en we dat ab-so-luut niet willen missen, maar soms komen er errug leuke dates voorbij. Zoals die van Adrie en Simone! 

Lang Leve de Liefde

Lang Leve de Liefde is elke werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Twee personen worden met elkaar gematcht en worden voor een groot deel van de dag (+ een volle nacht) opgesloten in een huis met camera’s. Meestal komen er figuren voorbij die totaal niet met elkaar matchen, ook al is het maar op één onderdeel. Zo is de één te opdringerig, zoals Hans of maakt iemand wel heel… bijzondere geluiden á la Jaap
 

Een goede klik

Toch zijn er niet alleen maar mismatches, want onze harten gingen om eerlijk te zijn kloppen toen Simone bij Adrie binnenkwam. De twee leken direct bij aankomst al een goede klik te hebben. Wij waren niet de enige die het zagen, want ook op social media zien kijkers de passie tussen de twee. Reacties als ‘Wat een lieve mensen’ en ‘Aghhh, how sweet!’ en ‘Wat een match!’. Zouden de programmamakers een keer wel een goede match hebben gemaakt?! 

Check de eerste ontmoeting tussen Simone en Adrie hier:

 

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You May Also Like