Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dit is wat de Griekenland-vakantie van de koninklijke familie gekost heeft

koninklijke familie

Niet iedereen zou willen ruilen met het Nederlandse koningshuis: het brengt veel verplichtingen mee waar je helemaal niet op zit te wachten. Het voordeel is dan wel weer dat je lekker kan reizen. En dat deed het gezin deze zomer! Om precies te zijn vertrok de familie naar Griekenland. En dat kostte niet een paar honderd biljetjes…

koninklijke familie

Geen privacy meer, tienduizenden euro’s moeten uitgeven aan security per jaar en je toekomst is eigenlijk al bepaald op het moment dat je werd geboren: op vele fronten zouden we niet in een koninklijk wiegje willen liggen. En om heel eerlijk te zijn, is het ook niet meer dan eerlijk dat deze kosten worden gedrukt. Maar bijvoorbeeld het regeringsvliegtuig wordt vaak ook voor ze betaald. Zoveel kostte namelijk hun zomervakantie naar Griekenland:

Griekenland

Na de jaarlijkse zomerfotosessie vertrok Willem-Alexander met zijn gezin naar Griekenland. Ook het gezin was na 1,5 jaar corona wel toe aan een nieuwe omgeving, zo zegt Máxima in een persinterview: “Iedereen wil zo graag even in een andere omgeving zitten. Een beetje rust, vakantie vieren. Vanuit ons hart: ik gun iedereen die momenten, iedereen heeft hard gewerkt”. Menno Swart heeft nu uitgerekend hoeveel hun Griekenland-reis gekost heeft.
 

Kostenplaatje

Menno Swart is een zelfverklaard regeringsvliegtuigdeskundige die al enige tijd op ramkoers ligt met de koninklijke familie. Zo maakte hij vorig jaar bekend dat het gezin midden in een lockdown naar Griekenland vertrok. Hun Griekenland-kostenplaatje kun je hieronder checken!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like