Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Roxeanne Hazes breekt het internet met extreem laag uitgesneden jurk: ‘Beyoncé vibes!’

Roxeanne Hazes breekt het internet met extreem laag uitgesneden jurk: 'Beyoncé vibes!'
Beeld: Instagram Roxeanne Hazes

Heb je de laatste foto van Roxeanne Hazes al gezien? Nou, als je het hebt gemist, heeft ze onlangs het internet op zijn kop gezet met een jurk die zo diep is uitgesneden dat het zelfs Beyoncé zou goedkeuren. Roxeanne poste de foto om haar theatertour aan te kondigen, die ze volgend jaar in 10 steden zal doen, en deze zal ongetwijfeld de aandacht trekken.

Beyoncé who?

Roxeanne Hazes verscheen namelijk in een gewaagde blauwe jurk die zo stijlvol en gedurfd was dat het direct vergelijkingen met Beyoncé opriep. Deze jurk, perfect gedrapeerd, benadrukte haar zelfvertrouwen en unieke stijl, en liet iedereen op sociale media stilstaan bij haar verschijning.

Roxeanne Hazes breekt het internet met extreem laag uitgesneden jurk: 'Beyoncé vibes!'
Beeld: Instagram Roxeanne Hazes

Fans en volgers in vervoering

De reacties op haar foto liepen uiteen van “mooie dame, jouw outfit is top” tot “Goddess” en “Wat een kanjer ben je toch” en weer een ander: “Beyonce vibes bij deze foto!” Het is duidelijk dat Roxeanne niet alleen de aandacht trekt met haar look, maar ook een diepe indruk achterlaat op haar fans die haar aanmoedigen om haar eigen pad te blijven volgen.

Theater Tour Aankondiging van Roxeanne Hazes

Naast haar adembenemende verschijning heeft Roxeanne nog meer goed nieuws. Ze kondigde onlangs haar allereerste theatertour aan, met “tien shows in een aantal van de mooiste schouwburgen en theaters van het land”. De kaartverkoop begint deze vrijdag om 10:00 uur, en ze kan niet wachten om haar liedjes en verhalen te delen in de intimiteit van het theater.

Een Belofte van Intimiteit en Passie

Deze tour belooft niet alleen een kans te zijn om Roxeanne en haar muziek van dichtbij te ervaren, maar ook een avontuur dat de echte essentie van haar artistieke expressie belicht. Fans kunnen een diepe, persoonlijke connectie verwachten, versterkt door de sfeer van de theaters. Met een jurk die iedereen doet denken aan Beyoncé en plannen voor een intieme theatertour, bewijst Roxeanne Hazes opnieuw dat ze een kracht is om rekening mee te houden in de muziekindustrie. Haar recente foto en aankondiging van de tour hebben fans enthousiast gemaakt voor wat ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring zal worden.

Mis het niet en zorg dat je erbij bent als de kaarten in de verkoop gaan. Roxeanne wacht op je in het theater!

Roxeanne Hazes tijdens beste zangers:

Check ook: