Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Genoeg internet voor vandaag: Stefano Keizers verschijnt in jurkje op Televizier Gala

Gouden Televizier-Ring Stefano Keizers jurkje

Stel je een glitterend gala voor, gevuld met de crème de la crème van Nederland’s televisiewereld. Tussen de elegante avondjurken en strakke maatpakken valt één outfit in het bijzonder op en dat is het jurkje van Donny Ronny, het nieuwste alterego van Stefano Keizers. Ja, je leest het goed!

Evolutie 

Voordat we te diep duiken in Donny Ronny’s modieuze keuze voor de avond, moeten we eerst even stilstaan bij de man achter dit alter ego. Gover Julius Samuel Meit, een naam die wellicht niet meteen een belletje doet rinkelen. Maar noem Stefano Keizers, en opeens klikt het wellicht. 8 jaren lang was hij het komische brein achter Stefano. Nu, heeft hij de wereld kennis laten maken met Donny Ronny.

Het Gouden Televizier-Ring Gala: Meer dan Alleen een Prijsuitreiking

Voor degenen die onder een steen hebben geleefd: het Gouden Televizier-Ring ceremonie is het evenement van het jaar in de Nederlandse tv-wereld. De 58e editie zag erkenningen Voor de twee televisiesterren, Hélène en Noa. Maar zoals bij elk evenement, is er altijd dat ene moment dat iedereen zal onthouden…

De Jurk die het Internet brak

Laten we eerlijk zijn, als je wilt dat mensen over je praten, moet je iets doen dat opvalt. En boy, Donny Ronny deed precies dat! Met zijn statement dat kerels ook in jurken kunnen rondlopen, zette hij het internet op zijn kop.

Is dit de Toekomst van Mode?

Na Donny Ronny’s gewaagde keuze, zullen we binnenkort meer mannen in little black dresses op kringverjaardagen zien? Wie weet! Eén ding is zeker: de grenzen van mode en gender worden voortdurend verlegd en getest.

In een wereld waar alles snel verandert, is het altijd goed om ruimte te hebben voor wat humor en onverwachte wendingen. Dus de volgende keer dat je denkt aan het dragen van iets ongewoons, denk aan Donny Ronny en zijn jurk. Want in deze tijden kan alles.

Check ook: https://sgxl.nl/emma-heesters-pakt-uit-met-opvallend-kort-kerstjurkje/

Bron & beeld: Dailybuzz

You May Also Like