Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wordfeud-partner wordt woedend nadat gast een scheldwoord legt

Wordfeud-partner wordt woedend nadat gast een scheldwoord legt
Beeld: kakhiel.nl

We hebben allemaal weleens een momentje van frustratie ervaren tijdens een onschuldig potje Wordfeud. Maar wat gebeurt er als een speler besluit om een scheldwoord te leggen, puur omdat “dat het enige woord was dat ik kon leggen”? Spoiler alert: het wordt geen gezellig thee-uurtje meer.

Wordfeud-partner wordt woedend

Het begon allemaal toen onze hoofdpersoon, laten we hem de ‘Woordenkunstenaar’ noemen, besloot dat ‘HOER‘ het beste woord was om te leggen. Voor een luttele 8 punten. Ja, je leest het goed, 8 glorieuze punten die de gemoederen hoog deden oplopen. “????????????” was de reactie van de tegenstander, een dame van respectabele leeftijd en duidelijk niet geamuseerd door deze vocabulaire keuze.

Wordfeud-partner een scheldwoord legt
Beeld: kakhiel.nl

Het enige woord: een scheldwoord

“Sorry, maar dat was het enige woord dat ik kon leggen,” verdedigt de Woordenkunstenaar zich. Alsof de knop ‘pas’ een soort urban legend is die alleen in de verhalen van oude Wordfeud meesters voorkomt. “En dus doe je dat ook maar meteen? Uh ja, wat anders?” Als dat geen topniveau klantenservice is!

Wordfeud-partner wordt woedend
Beeld: kakhiel.nl

Een gouden tip

Maar onze dame laat het er niet bij zitten. Ze geeft een gouden tip voor toekomstige referentie: “Tip voor de volgende keer als je tegen een dame speelt en alleen iets kunt leggen waar je iemand enorm mee beledigt.” Waarop onze onverschrokken Woordenkunstenaar reageert met, “Was niet persoonlijk, ik ken u niet eens mevrouw. U bent vast heel lief.” Nou, vleiend hoor. Niets zegt ‘sorry voor het beledigen’ zoals het aannemen dat iemand lief moet zijn omdat ze geen fan is van je woordkeuze.

Wordfeud-partner
Beeld: kakhiel.nl

Een bizarre wending

De conversatie neemt een bizarre wending als leeftijden worden uitgewisseld en de jongere Woordenkunstenaar verbaasd is dat zijn tegenstander niet gretig is om vrienden met hem te worden. “Ik heb weinig vrienden van in de 60,” biecht hij op. Zou het kunnen dat zijn sprankelende persoonlijkheid niet overkomt via het scrabblebord?

woedend scheldwoord
Beeld: kakhiel.nl

Verloren spel en verwarde blik

Alsof dit alles nog niet vreemd genoeg was, begint de Woordenkunstenaar dan over gespierd zijn. “En ben je dan ook heel gespierd zeker?” Vraagt hij plots. “???????” is de verwarde reactie. Echt, wie heeft het over spiermassa tijdens een woordspel? “Interesse tonen verboden?” verdedigt hij zijn vreemde vraag. Ah, natuurlijk, het is allemaal gewoon een misverstand over de sociale etiquettes van Wordfeud. Uiteindelijk besluit de dame dat deze Woordenkunstenaar misschien niet het soort tegenstander is waarmee ze haar middagen wil doorbrengen. “Dit wordt raar,” concludeert ze, voordat ze het spel afbreekt en hem met een verloren spel en waarschijnlijk een verwarde blik achterlaat.

woedend nadat gast een scheldwoord legt
Beeld: kakhiel.nl
scheldwoord
Beeld: kakhiel.nl
Wordfeud scheldwoord
Beeld: kakhiel.nl
Wordfeud-partner scheldwoord
Beeld: kakhiel.nl
Wordfeud-partner wordt woedend scheldwoord
Beeld: kakhiel.nl
Wordfeud-partner wordt woedend nadat gast scheldwoord legt
Beeld: kakhiel.nl

Check ook:

Spelletje Wordfeud loopt uit op ruzie omdat woord ‘schoonmaakster’ anno 2024 echt niet meer kan