Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Video: Beschonken gast steelt politieauto mét honden in Doetinchem

politie

Je hebt vast weleens wat bizars meegemaakt toen je zelf dronken was. Per ongeluk pissen in iemands voortuin, met je fiets keihard vallen of uitspraken doen waar je de ochtend daarna spijt van hebt. Opzich allemaal redelijk onschuldig. Déze dronken Nederlandse man heeft een wat schulderige dronk. Hij jatte namelijk een politieauto toen hij iets te diep in het glaasje had gekeken. 

Kleptomaan

Het klinkt misschien als een verhaal wat alleen in Amerika voorkomt, maar dit verhaal komt echt van Nederlandse bodem. Om precies te zijn gaat het om een 28-jarige gast die in Doetinchem was. Na een avondje flink zuipen, kon hij blijkbaar de kleptomaan in hem niet meer verbergen. Hij jatte een politieauto mét politiehonden. Dit gebeurde afgelopen dinsdag- op woensdagnacht. 
 

Auto jatten

De politie was die nacht een scooterbrand aan het blussen, toen de dronken man toesloeg. Hij opende het portier en racete weg. Dat er politiehonden achterin de auto waren? We denken dat hij dat in eerste instantie niet eens wist. Hij heeft zelfs de tijd genomen om zijn actie te filmen!
 

Aangehouden

De politieauto werd later zonder inzittende gevonden in Sivolde, maar dat betekent niet dat de beste man ongeschonden uit de strijd is gekomen. Hij is later namelijk aangehouden en wordt verdacht van onder meer het stelen van een politieauto en het rijden onder invloed. De auto heeft lichte schade en de politiehonden zijn gelukkig helemaal oké! Check de beelden van de dronken man hieronder:
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like