Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Elke wijnliefhebber moet deze fantastische wijn adventskalender hebben

wijn adventskalender

Het is half november en dat betekent dat de decembermaand bijna aanbreekt! De decembermaand staat natuurlijk in het teken van alle feestdagen. Hoe leuk is het om naar deze feestdagen af te tellen met een adventskalender? Een wijn adventskalender om precies te zijn.

Adventskalender

Als kind had je waarschijnlijk zo’n goedkope adventskalender waar chocolaatjes in zat. Nu je volwassen bent zoek je misschien meer dan dat. Het kinderlijke aftellen naar de kerstdagen blijft weliswaar leuk. De afgelopen jaren is de markt van adventskalender helemaal uitgebreid. Je kunt nu met veel meer aftellen dan goedkope mini-chocolaatjes. Wat dacht je van elke dag een wijntje?

Elke dag een wijntje

Dat kan gewoon simpelweg met deze wijn adentskalender! In deze wijn adventskalender zit 24 verschillenden wijnen. Geen wijnflessen die je in de supermarkt of bij de slijterij haalt, maar handig in kleine tubes van 100 ml. De perfecte manier om verschillende soorten wijn te proberen!

In de aanbieding

De wijn adventskalender kost normaal gesproken 75 euro, maar op het moment van schrijven is -ie in de aanbieding voor 59,99 euro. Lekker dealtje wel! Leuk om te geven of om voor jezelf te kopen. Aftellen naar Kerstmis was nog nooit zo leuk!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply