Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Onverstaanbaar dingen lullen tegen Thierry Baudet pakt awkward uit

thierry baudet

Politici staan er om bekend dat ze altijd een weerwoord hebben. Het maakt niet uit wát je vraagt of je krijgt een antwoord. Of het een antwoord is waar je op zit te wachten? Dat is dan vaak weer niet het geval.

Hoe vaak komt het voor dat politici Mark Rutte, Jesse Klaver of Thierry Baudet met hun bek vol tanden staan, zowel tijdens een debat als tijdens een interview? Na heel wat mediatrainingen mag je inderdaad wel hopen dat ze niet stilvallen. En als ze dan toch stilvallen, weet je dat je het als de ander persoon goed hebt gedaan!
 

Onzin lullen

Tiktok’er djsbcd kwam van de week Thierry Baudet van Forum voor Democratie op straat tegen en wilde hem een vraag stellen. In ieder geval, dat deed hij Thierry geloven. In werkelijkheid hield de jongen gewoon een prank bij Baudet uit om pure onzin tegen hem te lullen. Toen stond Thierry wél met z’n bek vol tanden… Check ’t maar in onderstaande video!
 

@djsbcd

onzin lullen tege Thierry Baudet #politiek #thierrybaudet #maastricht #huh #fyp #foryou #voorjou #fy #thierry #lachen #lmao

♬ origineel geluid – DJ SBCD

Politici blijven lullen

Mark Rutte is dan weer nét iets beter in het lullen van onzin dan Thierry, hij heeft op elk woord een weerwoord. Zoals te zien in deze video waarin hij reageert op het feit dat lingeriemerk Victoria’s Secret stopt met hun bekende modeshow. 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like