Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

Video van Koningsdag zorgt voor verwarring: ‘Is Boer Harm toch niét David Bouman…?!’

boer harm david bouman
Beeld: TikTok @lisalourenssen

Boer Harm veroverde de afgelopen tijd in rap tempo de internetwereld met zijn hit “Brommers Kieken”, die dankzij TikTok knettertje viral ging. Het geheim achter het succes is het mysterie wie er schuilgaat achter het masker van de boerenrapper, maar dit raadsel leek inmiddels wel opgelost.Boer Harm zou namelijk de relatief onbekende producer David Bouman te zijn, Of toch niet…?!

Video van Koningsdag zorgt voor verwarring: 'Is Boer Harm toch niét David Bouman...?!'
Beeld: YouTube Boer Harm

Boer Harm exposed?

Online werd er dan ook volop gespeculeerd over wie dan toch de persoon achter het masker van Boer Harm was. Zo gingen er al snel een aantal namen rond: “Ik zie hier Dennis Schouten wel in”, schreef iemand bijvoorbeeld, en ook Bram van GladJakkers, een komedie groep uit het oosten van het land, werd veel genoemd. Een TikTok-kanaal met de naam @Jefavorietestalkert kwam echter met een nog andere naam: ene David Bouman en een andere TikTok-video met de titel ‘WE HAVE GOT HIM!’ van @gewoonomdatikjenietmag kwam met dezelfde conclusie over de persoon achter het masker van Boer Harm. Wat dit vermoeden verder leek te bevestigen, was dat na het verschijnen van de TikTok-video’s alle social media-kanalen van deze David Bouman ineens verdwenen waren.

Koningsdagbeelden zorgen voor twijfel

Ook Jan Roos en Dennis Schouten deden afgelopen week de onthulling dat het toch echt David Bouman is die in het boerenpak verscholen zit, en daarmee leek de laatste twijfel toch wel weggenomen te zijn. Beelden van een optreden tijdens Koningsdag, die gepost werden door een TikTokster Lisa Lourenssen brengen de theorie echter weer in twijfel. Op de beelden is deze David Bouman namelijk te zien op het podium, náást Boer Harm!

Meerdere Boer Harms?

Niet iedereen is echter overtuigd, zo blijkt uit de reacties bij de video op TikTok. Zo valt er onder meer te lezen: “Het is gewoon David alleen nu voor 1 keertje een ander dat masker opgezet”, en “Hij moet ook echt iets geven aan David… hoe gespeeld. Dit is idd een ander in het pak.” Ene Barry heeft nóg een andere verklaring: “Volgens mij zijn er meerdere Boer Harms, net zoals Sinterklaas.”

Check de beelden van David Bouman en Boer Harm hier en oordeel zelf:

@lisalourenssen boer harm is niet david bouman? in het filmpje zie je david rondlopen maar wie is dan wel boer harm? #boerharm #davidbouman #muziek #nieuws #viral ♬ origineel geluid – Lisa Lourenssen

Check ook: