Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

De superknappe BOA Jacky gaat momenteel keihard viral!

boa jacky

Je ziet overwegend meer mannen bij de politie en handhaving en dat vinden we weleens jammer. Wij vinden dat mannen én vrouwen dezelfde kwaliteiten hebben om werkzaam te kunnen zijn bij de politie of als handhaver. Een bijkomend voordeel is dat het ook wel leuk is om te zien. Gelukkig is BOA Jackie een goed voorbeeld!

boa jacky

 

BOA

Jackie is een jeugdboa in de gemeente Roosendaal. Op social media deelt ze veel over haar week zodat mensen een inkijkje krijgen in het leven van een BOA. Een van haar doelen is om kinderen te inspireren en te informeren. Zo konden kinderen tussen de acht en twaalf jaar zich aanmelden om een dagje met haar mee te lopen. Om heel eerlijk te zijn verdienen ze natuurlijk wat meer waardering. BOA’s helpen inmiddels om Nederland zo veilig mogelijk te houden en dat is voor iedereen prettig. Behalve dat Jackie goed is in haar werk en een sociale vrouw is, ziet ze er ook nog eens rete-goed uit!

Instagram

Op Instagram heeft ze inmiddels meer dan 8.200 volgers, maar we vinden dat ze meer verdient! Je kunt Jackie ook vragen stellen over haar baan, dat mag via de comments, maar ook via DM. Hou het natuurlijk wel professioneel, heren. Je kunt Jackie hier op Instagram volgen, maar blijf nog heel even hangen om een paar leuke kiekjes van Jackie hieronder te bekijken:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like