Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Deze megadikke Mercedes GTR AMG nu voor prikkie te koop op Bol.com!

mercedes amg bol.com

De feestdagen staan weer voor de deur en dan kunnen cadeautjes voor de kinderen onmogelijk ontbreken. Weet je nog niet wat je je kind cadeau moet doen met Sinterklaas jaar? Of met kerst? Wij hebben wel wat waarmee je zeker bij je kids gaat scoren. Bol.com verkoopt namelijk een Mercedes GTR AMG versie voor kinderen!

Mercedes-Benz AMG GT

De volwassenen versie van de Mercedes-Benz AMG GT is in Nederland op de markt sinds november 2016 en kost rijklaar € 246.502. De achterwielaangedreven auto heeft een benzinemotor en levert een maximum vermogen van 430 kW (585 pk) en een maximum koppel van 700 Nm. Het gemiddeld verbruik bedraagt volgens de fabrikant 12,7 l/100km (1 op 7,9). Gelukkig hoef je je niet met dit alles druk te maken bij deze kinderauto en is hij ook nog veel goedkoper.

Prijs en bouw

De elektrische kinderauto komt met een afstandsbediening en kost maar €193,16. Heb je vier kinderen te verwennen, dan kan je ook nog eens 6% op de stuksprijs besparen. Ideaal, toch? De elektrische kinderauto wordt aangedreven door 2x25W motoren, met een 12V4,5Ah accu. Deze zorgen voor 1 tot 2 uur speelplezier, met een oplaadtijd van ongeveer 7-8 uur. De elektrisch bestuurbare kinderauto haalt met deze motoren een topsnelheid van 8 km per uur en heeft 3 versnellingen. De auto is 99 cm lang en 55 cm breed en weegt 10 kg. Het maximaal belastbare gewicht is 25 kg. Je krijgt ook nog eens 2 jaar garantie erop. Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier!

mercedes amg bol.com
mercedes amg bol.com
mercedes amg bol.com
mercedes amg bol.com
mercedes amg bol.com

Bron & Beeld: bol.com

You May Also Like