Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Deze geniale vrijgezellenfeest-grap vernietigt jarenlange vriendschappen

vrijgezellenfeest-grap

Laten we eerlijk zijn, er gaat eigenlijk helemaal niets boven een avondje met de maten, lachen, bier drinken en onzin uithalen. Dé vriendenavond der vriendenavonden is natuurlijk wanneer een van die maten het idee krijgt om te gaan trouwen, en de rest van de vrienden een vrijgezellenfeest mag organiseren. En tijdens zo’n vrijgezellenfeest gebeuren nog wel eens dingen waarover nog lang nagepraat wordt… 

vrijgezellenfeest-grap

Sterretje

Ook deze aanstaande bruidegom kan hier over meepraten. In de video, die al uit 2017 stamt maar een absolute classic is, zien we hoe hij briljant door zijn maten voor de gek wordt gehouden door hem te laten geloven dat hij met zijn vinger in het sterretje van een van z’n vrienden heeft moeten steken. 

Sinaasappel en Nutella prank

De afgelopen tijd ging er ook al een prank rond die in dezelfde categorie valt, waarin geblindoekte slachtoffers met behulp van een sinaasappel en nutella voor de gek worden gehouden door ze te laten denken dat ze hun vinger bij bijvoorbeeld de kat in de poepert hebben gestoken. Dit gaat vaak hilarisch goed, en soms helemaal fout, zeker wanneer de prank nog eens naar een nieuw ranzigheidsniveau wordt gebracht. De beelden hiervan vind je hier.

Check de geniale vrijgezellen-grap die jarenlange vriendschappen in één klap kan vernietigen hier:

Bron en beeld: Youtube

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply