Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

Vrouwelijke versie van rapper Sjors – IrisQueen – maakt knaller van een kerstnummer

irisqueen kerstnummer

Het is nog minder dan drie weken voordat Kerst aanbreekt en dat betekent voor veel mensen maar één ding: de kerstplaylists mogen weer aan! Vanaf nu kun je daar ook de nieuwe kerstsingle van IrisQueen aan toevoegen. Geen idee wie ze is? Je kunt haar het best vergelijken als vrouwelijke versie van rapper Sjors. Dan weet je genoeg!

irisqueen kerstnummer

Valse stem

Misschien dat je haar naam niet kent, maar haar optreden bij een Forum van Democratie-bijeenkomst in Purmerend wel nog kan herinneren. Daar zong ze voor heel wat mensen een liedje, maar die viel niet bij iedereen in de smaak, helaas! Hopelijk krijgt ze met haar kerstnummer ‘Jingle Balls’ wel een grote fanbase. 

Fan of geen fan? 

De titel verwijst heel subtiel naar haar… Jingle Balls om het maar zo even te zeggen. Daar schaamt ze zich ook zeker niet voor gezien haar videoclip en tekst! Dat is dan ook meteen haar pluspunt, want ze valt qua stemgeluid niet onder de Ariana Grande’s, Adèle’s en Alicia Keys’ onder ons. De video heeft desondanks al meer dan 17.000 views. Ben jij fan van het nummer? Eerlijk zeggen…

Check het kerstnummer van IrisQueen hier:

[video:https://www.youtube.com/watch?v=aHKoTfG2woc]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like