Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Onderzoek toont aan: chagrijnigste persoon in relatie ligt rechts in bed

rechts in bed

De basis van een gezonde relatie ligt natuurlijk in bed. Een grootschalig onderzoek naar karaktereigenschappen van de persoon die rechts of links ligt heeft echter nog iets anders uitgewezen: Degene die rechts in bed ligt blijkt vaak de meest chagrijnige persoon van het koppel te zijn!

couple_in_bed_man_snoring

Meer zelfvertrouwen

De hotelketen Premier Inn deed het onderzoek onder 3.000 volwassenen. De linkerkant van het bed bleek een positievere vibe de hebben dan de rechterzijde en mensen zouden uitgeruster wakker worden. Ook zouden linksslapers positiever en stressbestendiger zijn en meer zelfvertrouwen hebben en bovendien gelukkiger en minder chagrijnig zijn.

Leukere baan

Bovendien zouden linksliggers meer kans hebben op een leuke baan. 31 procent van de linksslapers zegt namelijk blij te zijn met hun baan, tegenover slechts 18 procent van de rechtsslapers, waarvan 10 procent zelfs aangaf een grote hekel aan hun werk te hebben.

Ook matrassenmerk Sealy UK deed een soortgelijk onderzoek, waarbij 1000 volwassenen werden ondervraagt en daarbij kwamen ze tot vergelijkbare resultaten. Wel bleken rechtsliggers meer te verdienen dan hun partners aan de andere zijde van het bed.

Bron en beeld: Manly.nl, Pixabay

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like