Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bouwvakkers mogen niet in korte broek werken, verzinnen hilarische oplossing

bouwvakkers

Wij zitten al te zeiken als de temperaturen boven de 25 graden stijgen en we ons naar ons kantoor met airco moeten begeven. Stel je voor dat je een bouwvakker bent en buiten moet werken én je geen korte broek aan mag. Deze bouwvakkers zochten hier een passende oplossing voor!

Zomer

In sommige bedrijven is het niet toegestaan om korte broeken te dragen ongeacht welke temperatuur het buiten is. Bij deze bouwvakkers was dat ook het geval. Toen zij buiten moesten werken in een temperatuur van 26 graden, konden ze ook niet anders dan een oplossing zoeken voor dit probleem. Met een lange broek is het natuurlijk niet buiten urenlang in de brandende zon uit te houden: “Korte broeken zijn voor bouwvakkers ideaal. Ik zou naar ander werk zoeken en sommige jongens hadden het erg zwaar en oncomfortabel in jeans”, vertellen ze tegen The Sun.

Bouwvakkers

Hun protocol zei enkel iets over dat het dragen van korte broeken verboden was, maar heeft niets gezegd over andere kledingstukken: “We realiseerden ons dat er vrouwen op het kantoor bij ons jurken droegen, dus ze konden ons niet ervan weerhouden om dat ook te doen.” Zo gezegd, zo gedaan: de bouwvakkers verschenen op het werk in jurken en rokken. Een passende oplossing is het zeker!:

Bron: Ongelooflijk
Beeld: Facebook

You May Also Like