Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Psychopaten drinken graag zwarte koffie, volgens onderzoek

psychopaat

Enkele kenmerken van een psychopaat zijn: manipulatief, gebrek aan empathisch vermogen en pathologisch liegen. Mocht je mensen tegenkomen die aan deze kenmerken voldoen, dan kunnen we heel stellig zijn: RUN! Maar er is slecht nieuws, want er is een nieuw detail waar je deze psychopaten aan kunt herkennen…

Psychopaten en koffie

Er is namelijk een sterk verband tussen psychopaten en mensen die koffie drinken. En dat is ons nogal wat, want een groot deel van de bevolking drinkt graag koffie! Het is de enige manier om ’s ochtends een beetje wakker te worden en de dag te starten. Een ochtend zonder bakkie pleur is een dag niet geleefd!
 

Onderzoek

Uit onderzoek van de Universiteit van Innsbruck blijkt dat mensen die hun koffie zwart drinken, psychopaten zijn. Aan het onderzoek deden 1.000 mensen mee, zowel mannen als vrouwen. Deze mensen kregen verschillende eten en drinken voorgeschoteld en werden daarna onderworpen aan een persoonlijkheidstest. 
 

Resultaten

De resultaten waren opvallend, want mensen die zwarte koffie drinken, hebben een zwarte persoonlijkheid. De auteurs van de studie (Tobias Greitemeyer en Christina Sagioglou) schrijven hierover: “Het resultaat toont aan dat degenen die van een bittere smaak houden, vaker kwaadaardige en sadistische karaktereigenschappen hebben.” Heel erg slecht nieuws dus. 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply