Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Oei oei: de meest chagrijnige persoon ligt rechts in bed

rechts in bed

We hebben slecht nieuws voor de mensen in een relatie die rechts in bed slapen: je bent waarschijnlijk de meest chagrijnige persoon van de twee. Oei, oei. Dat is even een tegenvaller.

Je wederhelft kan nog zo hard snurken of om de haverklap woelen in bed, maar helaas is het een feit dat de rechter persoon in bed de meest chagrijnige is. Dat blijkt uit een slaaponderzoek van Premier Inn waarin onderzocht werd wat de karaktereigenschappen van de twee waren. 3000 mensen deden mee aan het onderzoek. Daar komt de rechterslaper dus iets minder goed van af.

Linkerslaper is positiever

De persoon die links in bed ligt is een positiever persoon; zij zijn gelukkiger en minder snel chagrijnig. Deze mensen worden ’s ochtends meer uitgerust wakker dan hun partner op de rechterkant. Dat zorgt er automatisch voor dat zij stress beter kunnen handelen. Ook hebben deze linkerslapers vaker kans op een leukere baan. 31% hiervan zegt zelfs dat ze van hun baan houden. 

rechts in bed
 

Het leed wat de rechterkant van het bed heet

De rechterslapers zijn daarentegen minder positief: maar 18% zegt van zijn of haar baan te houden. 1 op de 8 zegt zelfs dat hij zijn baan haat. Daardoor staat deze groep een stuk negatiever in het leven en ervaren ze meer stress. Nog meer slecht nieuws: uit onderzoek van matrassenmerk Sealy UK bevestigt dit onderzoek. Verdorie.
 

De grote switch

Dus: ben jij op dit moment een rechterslaper? Misschien moet je dan tóch overwegen om heel stiekem de plekken proberen te wisselen voor het geval dat je partner dit artikel ziet…

rechts in bed

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like