Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Je kunt het echte Winnie de Poeh-huisje nu boeken op Airbnb!

winnie de pooh huisje

Het Winnie de Poeh-huisje in het Honderd Bunderdbos perfect nagebouwd! En het mooiste daarvan is dat het nu ook te huur is op Airbnb.

winnie de pooh huisje airbnb

Winnie de Poeh 95ste verjaardag

Wist jij dat Winnie de Poeh al 95 jaar bestond? Zoiets laat je niet zo simpel voorbij gaan, zonder er iets bijzonders van te maken, want 95 jaar is best wel lang geleden. Vele van ons waren nog niet eens geboren toen Winnie de poeh uitkwam. Men kwam dus met een geweldig manier hoe dit te vieren. Cafe Mikey laat weten dat: “Officiële Disneyillustrator van Winnie de Poeh richtte het huis in, speciaal voor het 95-jarig jubileum van Winnie de Poeh. Het huis ligt in Ashdown Forest, de inspiratie voor A.A. Milne’s Honderd Bunderbos”. Het opent volgend weekend zijn deuren zodat een beperkt aantal gezinnen kunnen genieten van een honingzoete vakantie. Wat de prijs is van dit prachtig huisje dat weten we nog niet, Maar vanaf 20 oktober is het open voor reservering, dat is super toch?!

Kim Raymond als gastheer

Om alles nog leuker te maken is er besloten dat Kim Raymond gastheer zal zijn, de officiële Disneyillustrator van Winnie De Poeh. Hij gaf aan: “Ik illustreer al dertig jaar Winnie de Poeh en ik laat me nog steeds inspireren door de klassieke decoraties van E.H. Shepard en de recentere Disney-verhalen. De Bearbnb is een unieke ervaring die de charme van Poeh tot leven brengt voor de fans. Tegelijkertijd is het een eerbetoon aan de originele avonturen die al 95 jaar zo belangrijk zijn voor veel mensen”

Neem hier een kijkje op de website van Airbnb!

Check hieronder hoe prachtig het Winnie de Poeh-huisje is:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like