Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

Glennis Grace maakt muzikale comeback: ‘Mensen willen me’

Glennis Grace

Glennis Grace was een tijd lang ‘persona non grata’ ‘nummer 1 in Nederland, nadat ze met een knokploeg een Jumbo-filiaal in Amserdam binnenstormde en medewerkers een pak rammel gaf. Inmiddels denkt de zangeres dat Nederland haar deze ‘stunt’ wel weer vergeven heeft en wil ze haar muzikale comeback maken met haar nieuwe single ‘Zeg niks’.

Het Begin van Iets Nieuws

Glennis Grace maakt muzikale comeback, en hoe! Na drie jaar van tumult en persoonlijke strubbelingen – waaronder een niet zo glamoureuze confrontatie in een supermarkt – heeft Glennis besloten dat het tijd is om de muzikale draad weer op te pakken. “Ik ben vooral blij dat ik weer muziek mag maken”, geeft ze aan. Eindelijk, na te veel stilte, draait het weer om de muziek.

Glennis Grace maakt muzikale comeback

Haar nieuwe single ‘Zeg niks’ lijkt een knipoog naar haar recente verleden. Een sterk nummer dat spreekt zonder te veel te zeggen – als je begrijpt wat ik bedoel. En met dit nummer opent ze niet alleen een nieuw hoofdstuk, maar geeft ze ook aan klaar te zijn om het podium weer te veroveren.

Glennis Grace maakt muzikale comeback: 'Mensen willen me'
Beeld: YouTube Glennis Grace

Terug op het Podium

Glennis staat klaar om tijdens Koningsnacht in Amersfoort het podium te betreden. Dit optreden markeert een van haar eerste grote verschijningen sinds de wat turbulentere tijden. Op Instagram deelt ze enthousiast deze aankondiging, klaar om te laten zien wat we hebben gemist. Niet alleen brengt Glennis nieuwe solo-nummers uit, maar ze heeft ook samengewerkt met Gordon voor zijn nieuwe album. Het lijkt erop dat de muziekwereld haar met open armen ontvangt en wij kunnen niet wachten om te horen wat ze nog meer in petto heeft.

Het is Tijd Voor Muziek

In een notendop, Glennis Grace maakt muzikale comeback en we zijn er hier allemaal voor. Van supermarkt naar superster, Glennis laat zien dat ze meer is dan haar verleden en klaar is om de muziekwereld opnieuw te veroveren. Laten we ‘Zeg niks’ en luisteren naar wat ze te zeggen heeft door haar muziek. Wie weet, misschien is dit wel het begin van haar beste hoofdstuk tot nu toe. En tussen ons, was het niet hoog tijd voor wat goede oude Glennis-magie?

Glennis Grace maakt muzikale comeback:

Check ook:

You May Also Like