Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Nogal kritische Luca komt met absurd voorstel om studentenkamer in Haarlem te betalen

Gast doet creatief voorstel om studentenkamer in Haarlem te bekostigen
Beeld: kakhiel.nl

Ooit gedacht aan betalen in taarten? Nee? Nou, onze held Luca wel! In een wereld waar de huurprijzen sneller stijgen dan onze bloeddruk bij het zien van een “laatste herinnering” factuur, probeert Luca een studentenkamer in Haarlem op een bijzondere manier te financieren.

Studentenkamer in Haarlem

Het begon allemaal toen Luca reageerde op een advertentie voor een schattige studentenkamer in het pittoreske Haarlem. “Is die al verhuurd?” vroeg hij hoopvol via de berichtendienst. Toen hij het verlossende “Nog niet!” hoorde, leek alles koek en ei. Maar zoals elke student die niet gemaakt is van geld – of in Luca’s geval, van banketbakkersdeeg – had hij zijn bedenkingen. “Amsterdam zou beter zijn,” piepte hij, ongetwijfeld dromend van de grachten en de vele studentenfeesten.

oorstel om studentenkamer in Haarlem bekostigen
Beeld: kakhiel.nl

Betalen in taarten?

Maar nee, het lot had besloten dat Haarlem zijn nieuwe thuis zou worden, compleet met directe toegang tot de Grote Markt en omgeven door culturele hoogstandjes zoals het Teylers Museum en, jawel, een Albert Heijn. Want laten we eerlijk zijn, een leven zonder nabije Albert Heijn is geen leven. Toen kwam het briljante idee. Wat als hij, in plaats van met klinkende munt, zou betalen met smakelijke taarten? “Idee: als ik nou eens lekker een mooie taart bak elke week, voor iedereen in het huis. Wat kan er dan met de prijs gedaan worden?” stelde hij voor, waarschijnlijk terwijl hij dacht aan zijn laatste baksel dat nog warm op het aanrecht stond.

studentenkamer Haarlem
Beeld: kakhiel.nl

Verhuurder niet zo gecharmeerd

Helaas, de verhuurder was niet zo gecharmeerd van deze zoete deal. “Mooi, maar je moet met geld betalen helaas,” was het antwoord. Dus, in plaats van zich neer te leggen bij de harde realiteit van de immobiliënmarkt, overwoog Luca om zijn geluk te beproeven in het ‘open-minded’ Amsterdam. “Daar zijn ze wel open-minded,” mompelde hij, hopend op een plek waar taarten gelijk staan aan euro’s.

studentenkamer
Beeld: kakhiel.nl

Veel succes aan Luca

In de tussentijd, veel succes aan Luca met het vinden van een kamer in Amsterdam waar je met gebak kunt betalen. Want zeg nou zelf, wie wil er nu niet betalen met een stukje red velvet of een smeuïge chocoladetaart? Oh, de huur is te hoog? Geen zorgen, ik heb hier nog een cheesecake die moet volstaan voor deze maand.

studentenkamer in Haarlem
Beeld: kakhiel.nl
studentenkamer in Haarlem bekostigen
Beeld: kakhiel.nl
Gast doet creatief voorstel om studentenkamer
Beeld: kakhiel.nl
creatief voorstel om studentenkamer in Haarlem
Beeld: kakhiel.nl
Gast doet creatief voorstel om studentenkamer in Haarlem
Beeld: kakhiel.nl
Gast doet creatief voorstel om studentenkamer Haarlem te bekostigen
Beeld: kakhiel.nl

Check ook:

Dame in First Dates in shock na pikant voorstel date: ‘Gaan we met elkaar naar bed of wat?’