Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Steenrijk Straatarm-Sterre zorgt voor rode oortjes met pikante fotoshoot: ‘Kolere!’

Steenrijk Straatarm-sterre
Beeld: Instagram sterre.heijnen

Misschien wel de makkelijkste manier om Bekende Nederlander te worden, is door je op te geven voor een realityserie of een datingshow, zo ontdekken steeds meer mensen. Iemand die dit onlangs ook voor elkaar heeft gekregen, is Sterre Heijnen, die afgelopen jaar te zien was in zowel Steenrijk, Straatarm, als Lang Leve de Liefde. En Steenrijk Straatarm-Sterre zorgt nu voor rode oortjes op Instagram met een pikante fotoshoot!

Pikante foto’s

Nog maar een jaartje geleden hadden nog maar weinig mensen van Sterre Heijnen gehoord, maar sinds haar deelname aan Steenrijk, Straatarm en Lang Leve de Liefde is dat wel anders. Dit heeft niet in de laatste plaats te maken met de pikante foto’s die ze met enige regelmaat op haar Instagrampagina post, die niet zouden misstaan op haar ‘AlleenFans’-pagina.

Volgers krijgen (te) het warm

Ook nu deelt Steenrijk Straatarm-Sterre een serie kiekjes met de caption “POV: You’re looking in my camera roll 😍🥥🤩🌴” De foto’s vallen flink in de smaak, zo blijkt uit de duizenden likes en reacties. Zo schrijft een volger: “Kolere wat een lekkertje 😍” en een ander “Mooie foto’s van knappe sterre en ook van mooie omgeving ❤️❤️❤️” Anderen krijgen het zelfs een beetje té warm, en hun reacties zullen we je maar even besparen.

Steenrijk Straatarm-Sterre zorgt voor rode oortjes met pikante fotoshoot: 'Kolere!'
Beeld: Instagram sterre.heijnen
steenrijk straatarm-sterre
Beeld: Instagram sterre.heijnen

Meer van Sterre:

Steenrijk, Straatarm-Sterre
Beeld: Instagram sterre.heijnen
Steenrijk straatarm-Sterre vakantiekiekjes
Beeld: Instagram Sterre Heijnen

Sterre in Lang Leve de Liefde:

Check ook: