Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw krijgt onaangename verrassing bij aankoop Marktplaats-koffiezetapparaat

Vrouw ontvangt onverwachte verrassing bij aankoop tweedehands koffiezetapparaat
Beeld: skoften.net

Wat doe je als je ’s ochtends wakker wordt en snakt naar een vers gezet kopje koffie? Precies, je koopt een koffiezetapparaat. Maar wat als die aankoop verandert in een bizarre aflevering van “Koffiepotgate”? Een verhaal over verkeerde verwachtingen, DHL-trackerlinks en een verkoper die zijn route naar de Kemping belangrijker vindt dan jouw koffiebehoefte.

Het “perfecte” tweedehands koffiezetapparaat

Laat ons even terugspoelen naar het begin, waar onze heldin, na dagenlang scrollen op Marktplaats, eindelijk het perfecte tweedehands koffiezetapparaat vindt, zorgvuldig verkocht door onze Peter. Het plaatje was compleet: Siemens, glanzend, met belofte van vele jaren trouwe dienst. Koop gesloten, koffiedromen binnen handbereik.

verrassing bij koffiezetapparaat
Beeld: skoften.net

Verrassing…

De verrassing kwam echter sneller dan een espresso op een maandagochtend. Na de betaling, compleet met Tikkie – want ja, zo hip zijn we tegenwoordig – wacht onze koffieliefhebster vol spanning op haar nieuwe aanwinst. Peter stuurt een trackerlink via MyDHL (moderner wordt het niet), en de voorpret kan beginnen. Helaas, de realiteit was minder stimulerend dan de cafeïne die ze hoopte binnen te krijgen.

Vrouw ontvangt tweedehands koffiezetapparaat
Beeld: skoften.net

Slechts een eenzame koffiepot

Op de grote onthullingsdag opent ze het pakket, en wat vindt ze? Niet het beloofde Siemens wonder, maar slechts een eenzame koffiepot. Ja, je leest het goed. Een pot. Zonder het bijbehorende apparaat. Een solistische pot die verdwaasd rondkijkt in de kartonnen doos, zich afvragend waar zijn andere helft is gebleven. Verbouwereerd contacteert onze vrouw Peter: “Waar is de rest van het koffiezetapparaat?” Peter, die ondertussen de nationale snelwegen onveilig maakt op weg naar een ongetwijfeld welverdiende vakantie op de Kemping, reageert met het kaliber nonchalance dat je verwacht van iemand wiens grootste zorg op dat moment de keuze is tussen zonnebrandcrème factor 30 of 50.

verrassing koffiezetapparaat
Beeld: skoften.net

Volledige bedrag terug of koffiezetapparaat

“Ik ben onderweg, dus kan niet kijken,” zegt hij, terwijl onze heldin zich afvraagt wat er te ‘kijken’ valt als het hele apparaat ontbreekt. Peter stelt voor om 75% van het betaalde bedrag terug te betalen via een nieuwe Tikkie – oh, de ironie. Maar onze vrouw is niet van gisteren; ze eist het volledige bedrag terug, of, god verhoede, het daadwerkelijke koffiezetapparaat waarvoor ze betaald heeft.

verrassing tweedehands koffiezetapparaat
Beeld: skoften.net

Pot zonder koffiezetapparaat: Barista zonder espresso

Zoals elke goede koffiesaga eindigt ook deze met een geblokkeerde contact, een onopgelost mysterie, en een vrouw die nog steeds snakt naar haar ochtendbrouwsel. Peter, onze onverschrokken verkoper, sluit zijn telefoon waarschijnlijk af met een zucht van opluchting, terwijl hij zich nestelt op een plastic stoeltje voor zijn stacaravan, onbewust van de chaos die hij achterliet. Dus, beste lezers, de volgende keer dat je een tweedehands koffiezetapparaat koopt, vergeet dan niet te vragen of de pot gezelschap heeft. Want zoals de oude wijsheid luidt: “Een pot zonder koffiezetapparaat is als een barista zonder espresso – nutteloos en diep tragisch.”

koffiezetapparaat
Beeld: skoften.net
weedehands koffiezetapparaat
Beeld: skoften.net
aankoop tweedehands koffiezetapparaat
Beeld: skoften.net
verrassing bij aankoop tweedehands koffiezetapparaat
Beeld: skoften.net
Vrouw ontvangt verrassing bij aankoop tweedehands koffiezetapparaat
Beeld: skoften.net
onverwachte verrassing bij aankoop tweedehands koffiezetapparaat
Beeld: skoften.net

Check ook:

Bittere waarheid: Onderzoek wijst op mogelijke kakkerlakken in koffie