Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Kijkers van ‘Massa is Kassa’ verafschuwen gedrag Peter Gillis: “Belachelijk onbeschoft!”

Kijkers van 'Massa is Kassa' verafschuwen gedrag Peter Gillis: "Belachelijk onbeschoft!"
Beeld: Youtube SBS6

De enige reden waarom mensen Massa is Kassa kijken, lijkt te zijn zodat ze na peter iedere aflevering op social media hun gal kunnen spuwen over hoe onbeschoft ze Peter Gillis en zijn familie vinden. Ook in de recente uitzending van ‘Familie Gillis: Massa is Kassa‘ lieten kijkers via het sociale platform X duidelijk blijken dat ze geïrriteerd waren door het gedrag van Peter Gillis. Een van de kijkers noemde zijn gedrag onbegrijpelijk en bekritiseerde zijn manier van communiceren met niet-Nederlandstaligen door harder te praten, wat getuigt van een gebrek aan inzicht.

Gedrag Peter Gillis

Peter’s leiderschapskwaliteiten kwamen eveneens onder vuur te liggen. Een kijker merkte op dat de show een voorbeeld is van hoe je niet moet leiden, wat de ontevredenheid over Gillis’ interactie met anderen en zijn zakelijke aanpak benadrukt.

Naast de persoonlijke kritiek, waren er ook bedenkingen bij zijn zakelijke praktijken. Recentelijk kwam aan het licht dat de exploitatievergunning van zijn vakantiepark Prinsenmeer was ingetrokken vanwege vermeende misstanden, wat nog meer controverse toevoegde aan zijn imago.

Nergatieve reacties

Ondanks de negatieve reacties, waren er enkele positieve opmerkingen over hoe Gillis met zijn familie omgaat, hoewel deze mogelijk sarcastisch bedoeld waren. De aflevering wekte een scala aan reacties op, van kritiek op zijn leiderschapsstijl tot gemengde gevoelens over zijn familiebanden. We moeten kijken hoe Gillis de toekomstige zakelijke en persoonlijke uitdagingen zal aangaan en welke invloed dit zal hebben op zijn publieke en zakelijke reputatie.

Kijkers van 'Massa is Kassa' verafschuwen gedrag Peter Gillis: "Belachelijk onbeschoft!"
Beeld: Instagram

Check ook:

Nieuwe problemen voor Peter Gillis? ‘Heeft nóg een vrouw in elkaar geslagen’