Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Massa is Kassa-kijkers gaan los op ‘luie’ Parkie Markie: ‘Ga eens helpen met je vette pens!’

parkie markie
Beeld: Massa is Kassa

Het twaalfde seizoen van “Massa is Kassa” is van start gegaan, het programma waar honderdduizenden mensen wekelijks naar kijken om vervolgens online hun gal te kunnen spuwen over hoe verschrikkelijk ze de familie Gillis vinden. Deze keer is vooral ‘Parkie Markie’ Gillis aan de beurt, die een flinke bak stront over zich heen krijgt vanwege zijn ‘luie’ houding.

Anders dan anders

Zoals altijd belooft het weer een seizoen van Massa is Kassa vol drama en intriges te worden. Dit keer is de situatie echter anders dan normaal. Na talloze tegenslagen is Peter Gillis wanhopig op zoek naar een oplossing om park Prinsenmeer weer te kunnen openen. Ondertussen probeert Ruud de moed erin te houden, terwijl Mark vreest dat hij zijn woning op het park zal moeten verlaten.

Parkie Markie

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen, die afgelopen vrijdag werd uitgezonden, werden de kijkers meteen weer meegesleept in het verhaal. Ondanks alle problemen en kritiek blijft Peter Gillis een populaire figuur onder de kijkers. Echter, één persoon die steeds minder in de smaak lijkt te vallen bij de kijkers is Parkie Markie. Zijn houding wordt steeds vaker bekritiseerd, vooral nadat kijkers zagen hoe hij weigerde om een caravan te verplaatsen en anderen het werk liet doen. Zo reageren kijkers onder meer met: “Die Mark kan zichzelf ondertussen ook die aanhangwagen laten douwen of duwen. Rolt d’r zo op.” Ee”, en een ander: “Help anders even mee met je vette pens. Zal je goed doen.

Passieve houding

De kijkers ergerden zich echter flink aan Mark’s passieve houding en commentaar stroomde binnen op sociale media. Terwijl Mark zijn collega’s Erik en een vriend opdroeg om de zware klus te klaren, bleef hij zelf aan de zijlijn. Dit gedrag werd niet goed ontvangen door de kijkers, die Mark beschuldigden van luiheid en gebrek aan inzet.

Check het fragment met de luie Parkie Markie hier:

Check ook: