Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Massa is Kassa-kijkers in shock om worstenbroodjes-etende Peter Gillis: ‘Eerdaags een hartaanval’

Parkeeractie van Peter Gillis
Beeld: Massa is Kassa

Het is geen groot geheim dat Peter Gillis niet vies is van een worstenbroodje op z’n tijd. De afgelopen tijd heeft hij zijn worstenbroodjesconsumptie echter flink moeten afschalen, in zijn missie om af te vallen. In de nieuwste aflevering van Massa is Kassa lijkt Peter echter niet bepaald meer bezig te zijn met zijn dieet, gezien het aantal worstenbroodjes en crompoucen dat hij in korte tijd weet weg te werken. Tot grote schrik van Massa is Kassa-kijkers.

Worstenbroodjes

In de nieuwste aflevering van Massa is Kassa zien we hoe Peter en zijn vriendin Wendy op bezoek zijn in een kleding designstudio om de nieuwe collectie van Wendy’s kledinglijn te bespreken. Peter zit er een beetje voor spek en bonen bij en houdt zich ondertussen maar bezig met het wegschranzen van de worstenbroodjes en crompoucen (combinatie van croissant en tomouce) die er voor hem op tafel zijn gezet.

Massa is Kassa-kijkers worstenbroodjes peter gillis
Beeld: Massa is Kassa

Hartstilstand

Massa is Kassa-kijkers verbazen zich dan ook over de eetgewoontes van Peter Gillis. Zo schrijft X-gebruiker Peetje: “De klere 3 worstenbroodjes en een crompouche naar binnen werken . Wat een varken is het ook . Die krijgt eerdaags een hartstilstand.” Dennis vraagt zich af waarom Wendy niet ingrijpt: “Wendy houd niet echt van Peter ze laat hem alles eten en zoveel, ze zegt er helmaal niks van, straks krigt ie nog een hartaanval!”

Check het fragment met de worstenbroodjes vretende Peter Gillis en de reacties van Massa is Kassa-kijkers hier:

Check ook:

You May Also Like