Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Massa is kassa kijkers walgen naakte Peter Gillis: “Eén en al smerigheid!”

Massa is Kassa-kijkers worden helemaal gek van stopwoordje Peter: 'Ik word hier agressief van!'
Beeld: Twitter Yako

Stel je eens voor: een sprankelend moment in een bubbelende jacuzzi, onder het toeziend oog van heel Nederland. Peter Gillis en vriendin Wendy, bekend van ‘Massa is Kassa’, zorgden onlangs voor opschudding. Niet zozeer door hun zwembadromantiek, maar meer door de weelderige haardos van Peter, en dan hebben we het niet over het haar op zijn hoofd. De kijkers walgden namelijk van het overtollige haar op Peter Gillis’ lichaam.

Internet op zijn kop

Dit tafereel heeft een golf van reacties teweeggebracht, variërend van humoristische tweets tot kritische commentaren. Laten we duiken in deze onverwachte mediahype en ontdekken wat er nu echt speelt in de wondere wereld van reality-tv. Het was een beeld dat velen niet snel zullen vergeten: Wendy van Hout en Peter Gillis, intiem in de jacuzzi. Dit beeld, uitgezonden in ‘Massa is Kassa‘, was bedoeld als een romantisch intermezzo, maar transformeerde al snel in een mediafenomeen. De reacties waren niet mals: van hilariteit tot afkeuring, het internet stond op zijn kop.

Overtollige haar Peter Gillis
Beeld: Instagram Peter Gillis

Overtollig haar op Peter Gillis’ lichaam

De voornaamste aanleiding van deze heisa was niet de jacuzzi zelf, maar wat erin dreef: het opvallende lichaamshaar van Peter. Dit aspect van zijn fysieke verschijning werd het gesprek van de dag. De jacuzzi-scène met Peter en Wendy in ‘Massa is Kassa’ was meer dan alleen een waterig liefdesmoment. Op sociale media regende het grappen en grollen, maar ook kritische noten over zijn uiterlijk. 

Reacties op Sociale Media

Twitteraars lieten er geen gras over groeien. De ene na de andere tweet suggereerde, soms met een knipoog, dat Peter zich wellicht beter kon ontdoen van zijn vacht. Het varieerde van luchtige suggesties tot ronduit botte kritiek. Terwijl sommige mensen lachten om de situatie, waren anderen niet te spreken over Peters lichaamshaar. De sociale media-uitingen weerspiegelden een verdeelde mening, waarbij humor en harde oordelen hand in hand gingen. Het intieme moment in de jacuzzi tussen Peter en Wendy werd meer dan alleen een deel van een realityshow. Het werd een symbool van hoe publieke figuren en hun persoonlijke keuzes onder een vergrootglas liggen.

Check ook: Peter Gillis moet grootste vakantiepark per direct sluiten

You May Also Like