Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man bouwt eigenhandig lift voor zijn bejaarde kat die moeite heeft met trappen

Lift voor kat
Beeld: YouTube

Liam Thompson is een Youtuber die dol is op zijn 20-jarige roodharige kat, Frodo. Hij is erg creatief en houdt van bouwen en nieuwe dingen maken. Liam heeft zelfs bijna 2 miljoen abonnees, vooral vanwege de video’s van zijn doe-het-zelf-vaardigheden, zijn lieve kat Frodo en zijn labradoodle-hond Max. Maar een van de video’s die snel viral ging, was die waarin hij een lift bouwde voor Frodo (zie hieronder).

Lift voor kat

Frodo zit namelijk graag in de zon bij het zwembad, maar het grootste probleem is dat hij door zijn leeftijd moeite heeft om de sterren te beklimmen. Gelukkig had zijn baasje een idee. Liam besloot zijn kennis en vaardigheden te gebruiken en een lift te bouwen waarmee Frodo gemakkelijk op zijn bestemming kon komen zonder de trap te gebruiken. Hij verzamelde stukken multiplex, rails voor schuifdeuren en een elektrische takel, wat resulteerde in een verbazingwekkende doe-het-zelf-kattenlift voor zijn geliefde kat.

Toch was dit niet eenvoudig om te doen. Liam besteedde dagen aan meten, zagen, schuren en zelfs aan het testen van zijn uitvinding om er zeker van te zijn dat het helemaal veilig was voor Frodo. Hij gebruikte een knuffel om de machine te testen en toen hij eindelijk zeker was van zijn uitvinding, was het tijd om Frodo te ontmoeten met zijn lift. Hij maakte een grapje met Frodo: “Ben je klaar om naar beneden te gaan zonder een spier te vertrekken? Ik hoop het, want ik heb er vier dagen over gedaan!”

Man bouwt lift voor kat die moeite heeft met trappen
Beeld: YouTube

Succes project

En hoe zit het met Frodo? Nou, als je naar zijn foto kijkt terwijl hij op de lift ligt, zou ik zeggen dat hij het geweldig vindt. De lift werkte goed en diende het doel, waardoor het voor Frodo wat makkelijker werd. Liam beschreef dit project en succes als het mooiste van zijn leven. Hij was echt blij dat hij Frodo kon helpen. Ik bedoel, zijn we niet allemaal blij om onze katten te helpen en tevreden te stellen? Ik weet zeker van wel!

Check ook:

Brusselse YouTuber schokt met stunts: Passagiers besmeurd voor views