Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gast op Tinder die achter iedere zin ‘haha’ zegt zwaar beledigd als dame geen interesse heeft

Jongen die op dating-app steeds 'haha' zegt, wordt boos wanneer zijn chatpartner een tv-serie kijkt
Beeld: kakhiel.nl

Welkom in de wonderlijke wereld van moderne romantiek, waar het toppunt van charme is om achter elke zin ‘haha’ te plaatsen. Laten we een duik nemen in het fascinerende gesprek van een jongeman die de kunst van subtiel flirten op een dating-app heeft geperfectioneerd—nou ja, bijna dan.

Jongen zegt steeds haha op dating-app 

Stel je voor: je hebt net iemand ontmoet op je favoriete dating-app—die heilige plek waar liefde net zo vluchtig is als de wifi-verbinding in je favoriete koffiezaak. De jongen in kwestie lijkt op het eerste gezicht een vrolijke ziel, die elke boodschap afrondt met een vrolijk ‘haha’. Is het nerveusheid? Is het een poging om charmant over te komen? Of is het een diepe existentiële crisis verpakt in drie letters? Wie zal het zeggen, haha.

dating-app steeds 'haha'
Beeld: kakhiel.nl

Een culturele uitwisseling over Japan

Onze protagonist begint het gesprek met een culturele uitwisseling over Japan—je weet wel, omdat hij je natuurlijk al helemaal doorheeft na die intense vijf minuten op de app. “Ik denk dat Japan wel iets voor jou is haha,” zegt hij, alsof hij je al jaren kent. Zijn beschrijving van zakenmannen in pak naast vrouwen in kimono komt over als een Google-zoekopdracht die misging, maar hey, hij doet tenminste een poging, toch? Haha.

dating-app 'haha' boos
Beeld: kakhiel.nl

Gastronomisch beeld van Osaka

Dan, een plotwending—de vraag of je van eten houdt. Ik bedoel, wie stelt die vraag niet in een eerste gesprek? Het is praktisch hetzelfde als vragen of je zuurstof nodig hebt om te leven. Maar onze culinaire gids beperkt zich niet tot algemeenheden. Nee, hij schildert een gastronomisch beeld van Osaka als een hartaanval op een bakplaat. Charmant, toch? Haha.

dating-app
Beeld: kakhiel.nl

Donderwolken van beschuldigingen

Net wanneer je denkt dat je het ritme van ‘haha’ hebt geaccepteerd als achtergrondmuziek, slaat de stemming om. Je maakt de fatale fout om hem te vertellen dat je tegelijkertijd een serie kijkt. Opeens is de luchtige ‘haha’ vervangen door de donderwolken van beschuldigingen. “Had je wel even meteen mogen zeggen haha,” mompelt hij, de ironie van zijn eigen onoplettendheid volledig missend. Zijn woorden worden scherper, de ‘haha’s’ verbitterder, en voordat je het weet, sluit hij af met een knaller van een algemene belediging over vrouwen

Jongen op dating-app wordt boos
Beeld: kakhiel.nl

In de wereld van dating-apps

Zo eindigt ons verhaal van de ‘haha’-jongen—niet met een lach, maar met een blokkering. Misschien, heel misschien, is het echte probleem hier niet de tv-serie die je keek, maar zijn overmatig gebruik van ‘haha’. In de wereld van dating-apps, waar een ‘haha’ te veel het verschil kan maken tussen een match of een mismatch, blijkt maar weer dat timing echt alles is. En timing, net als subtiele flirtkunst, was duidelijk niet zijn sterkste punt. Haha.

Jongen wordt boos wanneer zijn chatpartner een tv-serie kijkt
Beeld: kakhiel.nl
Jongen die op dating-app steeds 'haha' zegt
Beeld: kakhiel.nl
Jongen die op dating-app steeds 'haha' zegt, wordt boos
Beeld: kakhiel.nl
Jongen die op dating-app steeds 'haha' zegt, wordt boos wanneer chatpartner tv-serie kijkt
Beeld: kakhiel.nl
Jongen die op dating-app steeds 'haha' zegt, wordt boos wanneer chatpartner een tv-serie kijkt
Beeld: kakhiel.nl
Jongen die op dating-app steeds 'haha' zegt, wordt boos wanneer zijn chatpartner tv-serie kijkt
Beeld: kakhiel.nl

Check ook:

Gast op datingapp vindt zichzelf heel wat omdat hij uit ‘de grote stad’ komt