Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw voert bejaarden in buurtcentrum per ongeluk ‘happy’ brownies

brownies bejaardentehuis

Grote kans dat jij wel van een brownie houdt, maar of je ook van een spacecake houdt? De één wil het ooit uitproberen en de ander moet er niks van weten. De bejaarden in een buurtcentrum in Amerika hadden geen keus, want hen werd per ongeluk wietbrownies gevoerd… Het is vast een erg interessante middag geworden. 

brownies bejaardentehuis

Brownies

Afgelopen 4 januari liep een 73-jarige vrouw vrolijk richting het buurtcentrum in het het Amerikaanse South Dakota om haar leeftijdsgenoten een paar brownies te brengen. ‘Wie goed doet, goed ontmoet’ zal ze gedacht hebben, maar dat liep iets anders dan verwacht. Ze had wel brownies meegenomen, maar wat ze niet wist was dat er een flinke hoeveelheid thc in zat: de werkzame stof in cannabis. Oei.

Spacen

De vrouw wist er naar eigen zeggen niks van af, want haar zoon had die middag de brownies gemaakt. De vrouw wist er misschien niks van af maar dat gold niet voor de oudjes in het buurtcentrum. Die middag zat het gebouw vol met spacende bejaarden. Gelukkig werden de hulpdiensten snel ingeschakeld, omdat sommige bejaarden vreemd gedrag vertoonde. 

Celstraf

Haar zoon is waarschijnlijk iets minder blij, want hem hangt een fikse celstraf boven het hoofd voor drugsbezit: maximaal vijf jaar cel! In South Dakota is cannabis namelijk illegaal. Flinke domper voor hem. Hoe het met de spacende bejaarden gaat is niet bekend.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like