Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Oma in rollator rijdt twerkende wannabee-influencer in Efteling van haar sokken

Oma in de Efteling zegt nee: Geen getwerk tussen de sprookjes!
Beeld: TikTok Goa

Is een dagje Efteling nog wel zo leuk als vroeger? Tegenwoordig lijkt het meer op een uitdaging voor je portemonnee dan een magische ervaring. En als je dan toch besluit de bank te plunderen voor een dagje uit, wil je natuurlijk iets memorabels meemaken. Maar wat als je plannen om een viral video te maken door oma in de Efteling worden gedwarsboomd? Precies dat gebeurde toen een enthousiaste bezoekster besloot te twerken voor haar socials, en oma besloot dat het welletjes was.

Een simpel dagje Uit? Vergeet het maar!

Voordat je ook maar een voet binnen de poort zet, voel je de pijn al in je portemonnee. De Efteling is niet meer het betaalbare sprookjesbos van weleer, maar een ware aanslag op je bankrekening. Je komt de Efteling binnen, camera in de hand, klaar om wat leuks voor je volgers te filmen. Het idee? Even lekker twerken bij de Droomvlucht. Leuk voor Instagram, toch? Nou, niet als het aan oma ligt.

Oma in de Efteling zegt nee: Geen getwerk tussen de sprookjes!
Beeld: TikTok Goa

Oma in de Efteling

Net toen de jongedame haar beste moves wilde laten zien, greep oma in. Geen geschud met die billen, niet hier, niet nu. Oma’s boodschap was duidelijk: “Laten we alsjeblieft normaal doen en genieten van het park zoals het bedoeld is.” De actie van oma krijgt volop steun van de Bond voor Oma. Beeld je in, straks, diezelfde jongedame, oud en wijs, twerkend in een scootmobiel? Dat willen we toch ook niet?

Oma in de Efteling heeft gesproken

Oma heeft gesproken: de Efteling is om te genieten van sprookjes, niet van sociale media stunts. Dus de volgende keer dat je aanstalten maakt om iets geks te doen voor de camera, denk dan aan oma’s wijze woorden. Laten we het park houden zoals het bedoeld is: magisch, wonderlijk, en… twerkvrij!

Efteling nieuwe prijzen

Check ook: