Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Efteling gooit abonnementsprijzen flink omhoog: Dit moet je nu betalen

Efteling Schiet Abonnementsprijzen Omhoog: Dit zijn de nieuwe prijzen!
Beeld: Efteling

Klaar voor een ritje prijsschommelingen bij de Efteling? Zet je schrap, want de Efteling abonnementsprijzen gaan de lucht in! Vanaf juni krijgen we drie splinternieuwe soorten passen, en ja, ze kosten meer dan je oude sokken waard zijn. Is het de magie waard? Laten we eens diep in de details duiken en kijken wat je nou echt voor je knaken krijgt!

Wat is er nieuw aan de Efteling abonnementsprijzen?

Het was even slikken toen de Efteling aankondigde onmiddellijk de verkoop van oude abonnementen te staken. Wie nu een jaarkaart wil, moet wachten tot juni. En oh boy, bereid je voor op een prijskaartje dat meer ups en downs heeft dan de Python!

Vanaf 11 juni kun je kiezen uit drie abonnementstypen:

– Classic (€225 per jaar): Dit abonnement sluit je uit van het park op 75 verschillende dagen. Dus, zet die dagen maar vast in je agenda als ‘niet-Efteling’ dagen.

– Plus (€275 per jaar): Hiermee kun je 340 dagen terecht in het park. Dat is meer, maar die extra dagen kosten je wel wat extra euro’s.

– Premium (€390 per jaar): Onbeperkte toegang elke dag van het jaar en een uniek Efteling-souvenir. Plus, je bespaart ook nog eens op je bitterballen met 10% prijsverlaging op maaltijden en drankjes.

Efteling Schiet Abonnementsprijzen Omhoog: Dit zijn de nieuwe prijzen!
Beeld: Facebook Efteling

Hoe reageert het publiek op de Efteling abonnementsprijzen?

De aankondiging kwam als een verrassing en veel fans zijn niet blij. Ze vinden het oneerlijk dat ze nu meer moeten betalen voor minder flexibele toegang. Vooral het idee dat je nu je Efteling-dagen moet plannen rond de beschikbaarheid van je pas, zorgt voor hoofdpijn bij velen. Tot overmaat van ramp is de korting voor senioren verdwenen. Voortaan betalen ook zij het volledige bedrag. Gelukkig is er nog steeds een kleine troostprijs voor mensen met een beperking, die een kleine korting behouden.

Zijn de nieuwe Efteling abonnementsprijzen het waard?

Met de prijsstijgingen en nieuwe beperkingen is het de vraag of de magische ervaring het nog steeds waard is. Efteling-fans zullen moeten beslissen of de extra kosten opwegen tegen de dagen vol plezier en avontuur.

Wrap-up: Een hobbelige rit met de Efteling abonnementsprijzen

Dus, daar heb je het: hogere Efteling abonnementsprijzen, minder flexibiliteit, en een hoop gemor onder de trouwe bezoekers. Ga jij voor de nieuwe passen, of sla je een jaartje over? Wat je ook kiest, zorg dat je je portemonnee bij de hand hebt, want deze magische reis komt met een prijskaartje!

Check ook: