Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw heeft ongemakkelijk pre-pandemie tatoeage laten zetten

tatoeage

Mensen met tatoeages herkennen vast de volgende zin: ‘Je gaat spijt krijgen van je tatoeage!’. Vaak zegt je tante Anita of ome Henk dit, soms zelfs vreemden bij de supermarkt. Laat ze maar lullen; jij weet zeker dat je geen spijt gaat krijgen van je plaatje! Spijt? Dat woord kennen we niet!

Spijt

Dat moet ook de vrouw in deze video gedacht hebben toen ze haar tatoeage liet zetten. Toch heeft ze er wél spijt van. En dat komt niet omdat tante Anita en oom Henk aan het zeiken waren, maar om heel andere stomme reden: corona. Ja: corona gooit ook roet in het eten bij normale dingen zoals een tattoo zetten. En dan hebben we het nog niet eens over de spontane tatoeages die mensen na iets teveel flesjes Corona aan de Spaanse Costa’s laten zetten. 

Ongemakkelijk

Het virus was een reden voor haar dat ze spijt heeft van tatoeage. Waarom? Daar moet je bovenstaande video maar voor kijken, want het is erg… tsja: laten we zeggen dat we begrijpen waarom ze haar tatoeage nooit had willen laten zetten ;-). Heel ongemakkelijk! Hoe zou jij dit oplossen als je in haar schoenen stond?

Bron en beeld: Youtube RM Videos

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like