Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Deze vrienden veroveren het internet met pranks die net even te ver gaan

vrienden pranks

Is het niet heerlijk om je vrienden af en toe eens flink in de zeik te nemen? Hoe meer, hoe beter. Deze Australische vrienden nemen dat heel erg letterlijk en gaan daar soms net even iets te ver in. Niet voor niks krijgen hun video’s op het Youtube-kanaal Shammi krijgen vele miljoenen video’s wereldwijd. Het lijkt wel alsof hun leven bestaat uit hun vrienden pranken. 

Vriendengroep

Het is maar de vraag of je zelf binnen zo’n vriendengroep zou kunnen en willen bevinden of dat je na 2 pranks er helemaal klaar mee bent. Dat begrijpen we als je keer op keer het slachtoffer bent. Toch genieten wij er op afstandje lekker van! Heerlijk om mensen geprankt zien te worden en jij het slachtoffer niet bent. 
 

Compilatie

In de video is een compilatie te zien van een vriendengroep die continu grappen met elkaar uithaalt. Van bakken water of je hoofd krijgen tot iemand op een k*tmanier wakker maken. Ze moeten altijd over hun schouder kijken of met één oog wakker slapen als ze in het bijzijn van hun vrienden zijn. Let je een keertje niet op? Dan ben je meteen de l*l. Van je vrienden moet je het hebben, zeggen we maar. Check de compilatie in de video bovenaan dit artikel en doe vooral inspiratie op voor jouw vrienden óf familie… Je hebt het niet van ons! 🙂 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like