Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Uit onderzoek blijkt dat je gezond blijft door de scheetjes van je partner

scheten

Misschien dat je je niet heel gelukkig voelt als je in bed ligt en je partner naast je een scheet uit zich perst, maar eigenlijk moet je hier juist heel dankbaar voor zijn. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de scheetjes van je partner juist heel gezond voor je zijn. 

Scheten gezond?

Het is waarschijnlijk niet de beste uitkomst van een onderzoek, want eigenlijk kun je je partner niet meer verwijten als hij weer stinkend naast je ligt of zit. Het zal ook wel even duren voordat we scheten open zullen verwelkomen, maar goed. Wat maakt een scheet nou zo gezond?

Helpt ziektes tegengaan

Het onderzoek is gedaan door onderzoekers van de Universiteit van Exeter. Eén van de onderzoekers is Dr. Mark Wood, hij vertelt het volgende over zijn onderzoek: “Hoewel waterstofsulfide bekendstaat als het stinkende gas in rotte eieren – en natuurlijk in winden – wordt het van nature in ons lichaam geproduceerd en is het een wondermiddel voor je gezondheid. Het zou in de toekomst weleens kunnen worden aangeraden als hulpmiddel in de strijd tegen verschillende ziekten.” Het inademen van scheten zouden er voor kunnen zorgen dat je minder kans hebt op ziekten, zoals een hartaanval, beroerte en bepaalde vormen van kanker.

Aan de slag

Dus probeer de scheten van je partner te omarmen en wees vooral niet te bescheiden om zelf ook wat geknetter te laten horen. Succes ermee! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like