Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Trailer van Jackass Forever belooft weer ouderwetse chaos

jackass forever

Herinner je de bizarre stunts van Jackass nog? Dat moet bijna wel, tenzij je 10 jaar geleden nog in een luier rondliep of jarenlang onder een steen geleefd hebt dan. En het goede nieuws is, Johnny Knoxville zijn compleet gestoorde vrienden zijn terug in een comleet nieuwe film: Jackass Forever!

jackass forever

Einde van Jackass tijdperk

Het eerste seizoen van Jackass verscheen in het jaar 2000 bij MTV en veroverde in rap tempo de wereld. Hierin zagen we hoe o.a. Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius (aka Partyboy) en Ryan Dunn de meest ranzige, pijnlijke, schokkende en vooral bizarre stunts uithaalde. De serie werd zo’n succes dat later ook een film volgde, Jackasss The Movie, waarvan later ook nog Jackass Number Two en Jackes 3D volgden. Hiermee leek er een einde gekomen te zijn aan het Jackass tijdperk, maar 10 jaar na 3D keren de mannen alsnog terug voor één laatste trucje.

jackass forever

Ouderwetse chaos

In de trailer, die dinsdag verscheen, zien we hoe Knoxville en de anderen een jaartje ouder en grijzer zijn, maar nog geen dag volwassener zijn geworden. Ook zijn er een aantal nieuwe gezichten te zien. Hoe dan ook, belooft de trailer weer ouderwetse chaos. Blok dus 22 oktober maar in je agenda, want dan verschijnt Jackass Forever!

Check de knotsgekke trailer van Jackass Forever hier:

Bron en beeld: Youtube

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like