Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Rachel Hazes geeft duidelijkheid over zwangerschapsgeruchten Sarah van Soelen

zwangerschapsgeruchten sarah van soelen

Er is altijd wat met André Hazes en zijn vriendin Sarah van Soelen. Of ze het nou willen of niet; ze komen in het nieuws met opmerkelijke feiten – of fabels? Onlangs ging er een gerucht dat Sarah zwanger zou zijn van André. Zijn moeder Rachel Hazes geeft daar duidelijkheid over.


 

In een babywinkel

Het roddelblad Story wist Sarah van Soelen op de gevoelige plaat vast te leggen toen ze samen met Rachel Hazes in een babywinkel was. Ook Sarahs eigen moeder was erbij. De geruchtenmolen ging snel: is Sarah zwanger en wordt André weer vader? Volgens Rachel steekt de vork anders in z’n steel.

Zwanger of niet?

Rachel heeft met de pers gesproken en daarin zei ze het volgende: “Dat Sarah zwanger zou zijn, is mij niet bekend. Maar kinderen vertellen hun ouders ook niet alles hé! Ik zou het geweldig vinden. Voor mij is Sarah een ontzettend fijne schoondochter, ik gun het André en haar enorm!” Sarah is dus hoogstwaarschijnlijk niet zwanger. Rachel zou het in ieder geval fantastisch vinden.

Baby’s

Ook zou er een andere verklaring zijn waarom Sarah bij een babywinkel was. Andrés neef Djarno Hofland verwacht binnenkort een dochtertje en een vriendin van Sarah is ook zwanger. “Ons bezoekje met z’n drieën had een andere reden. Sarah moest iets voor een vriendin kopen. Ik zocht iets voor mijn neef Djarno die weer vader wordt. Dat Rebecca ook mee was, vond ik super leuk! We zijn heel close met z’n allen,” aldus Rachel.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like